Λιβάι Γκαρσία: «Είναι σπουδαίο συναίσθημα να παίζεις στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο – Κίνητρό μου η οικογένεια και τα παιδιά μου»

Λιβάι Γκαρσία: «Είναι σπουδαίο συναίσθημα να παίζεις στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο – Κίνητρό μου η οικογένεια και τα παιδιά μου»

Ο Λιβάι Γκαρσία μίλησε για την εμπειρία της συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά και για την ευθύνη που αισθάνεται απέναντι στην οικογένειά του.

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην ιστοσελίδα «newsday.co.tt» της πατρίδας του παραχώρησε ο Λιβάι Γκαρσία που μεταξύ άλλων μίλησε για την εμπειρία της συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά και για την ευθύνη που αισθάνεται απέναντι στην οικογένειά του.

Ο επιθετικός της ΑΕΚ τόνισε πως είναι σπουδαίο συναίσθημα να παίζεις στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο ενώ επισήμανε πως το κίνητρό του είναι η οικογένειά του και τα παιδιά του τα οποία πρέπει να φροντίσει.

Διαβάστε επίσης: Άστον Βίλα – Μπράιτον 6-1: Την διέσυρε με «όργια» Γουότκινς

Όσα είπε ο Λιβάι:

Για τη συμμετοχή του στο Europa League: «Το να είσαι ανταγωνιστικός στην Ευρώπη είναι πάντα δύσκολο, αλλά είμαι ευγνώμων και ευλογημένος για την ευκαιρία να αγωνιστώ ανάμεσα στους καλύτερους παίκτες και τις καλύτερες ομάδες. Είναι σπουδαίο συναίσθημα να παίζεις στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο».

Για την ατμόσφαιρα στις ευρωπαϊκές βραδιές: «Το παιχνίδι μόνο του γεννά αυτή την ενέργεια και το κίνητρο για να παίξεις, η συγκέντρωση έρχεται φυσικά. Είναι ένα συναίσθημα που δεν μπορείς να εξηγήσεις, είναι κάτι που πρέπει να το ζήσεις ή να το βιώσεις βλέποντας τον άλλον να αγωνίζεται. Αλλά είναι ειλικρινά σπουδαίες εμπειρίες και το καλύτερο όνειρο ή ευχή κάθε παίκτη να το βιώσει στη ζωή του. Είμαι ευγνώμων που ζω τέτοιες στιγμές».

Για τον πρόσφατο τραυματισμό του: «Μόνο όταν τραυματιστείς και δεν μπορείς να παίξεις, καταλαβαίνεις πραγματικά πόσο σημαντικό είναι και το εκτιμάς όταν είσαι υγιής. Αυτό είναι που με κινητοποιεί να επιστρέψω. Γνωρίζοντας πως η οικογένειά μου είναι πάντα εκεί, τα παιδιά μου, μου δίνουν κίνητρο να συνεχίσω, καθώς ξέρω ότι έχω τόσα στόματα να ταΐσω και ανθρώπους να φροντίσω».

Για την προετοιμασία του πριν τα ευρωπαϊκά ματς: «Η προετοιμασία περιλαμβάνει πιο ελαφριές προπονήσεις, επειδή το πρόγραμμα είναι γεμάτο με παιχνίδια πρωταθλήματος τρεις ή τέσσερις μέρες πριν. Έτσι οι προπονήσεις αφορούν δουλειά στην τακτική».

Για το γεγονός ότι είναι ο πιο εμβληματικός παίκτης του Τρινιντάντ και Τομπάγκο: «Για να είμαι ειλικρινής, είναι ένα σπουδαίο συναίσθημα. Δεν ήταν πρόθεσή μου, αλλά φαντάζομαι ότι μέσω σκληρής δουλειάς μπορείς πάντα να βρεις τον δρόμο σου και δούλεψα σκληρά και συνεχίζω να το κάνω. Είναι η αρχή των μεγάλων πραγμάτων που έρχονται, οπότε είναι μια ευλογία και είναι ευγνώμων για την κατάσταση αυτή τη στιγμή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ