Στην αποστολή της Κηφισιάς με Άρη ο Μποτία, εκτός ο Νίνης

Στην αποστολή της Κηφισιάς με Άρη ο Μποτία, εκτός ο Νίνης

Η Κηφισιά αντιμετωπίσει αύριο (1/10, 17:30) τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης και στην αποστολή για το παιχνίδι της Θεσσαλονίκης μπήκε ο Μποτία, ενώ έμεινε εκτός ο Νίνης.

Η Κηφισιά ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τον Άρη, για την 7η αγωνιστική της Super League, με τον Γιάννη Αναστασίου να ανακοινώνει την αποστολή της ομάδας του.

Στην αποστολή βρίσκεται και ο Αλμπέρτο Μποτία, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από ίωση την τελευταία εβδομάδα, ενώ δεν θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη ο Σωτήρης Νίνης, που κρίθηκε ανέτοιμος, αν και έχει ενσωματωθε’ι στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης.

Διαβάστε επίσης: Σόμποσλαϊ: Ο αριθμός κι όσα κάνει στο γήπεδο «ξυπνούν» μνήμες της εποχής Τζέραρντ στο Άνφιλντ (pics, vid)

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κηφισιάς:

«Η Κηφισιά ολοκλήρωσε την προετοιμασία εν όψει του εκτός έδρας αγώνα με τον Άρη (Κυριακή 1 Οκτωβρίου στις 17:30) για την 7η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Μετά από το πέρας της τελευταίας προπόνησης, ο Γιάννης Αναστασίου ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Τερματοφύλακες: Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος, Όουμουντουρ Κρίστινσον, Γιάννης Νικοπολίδης.

Αμυντικοί: Νίκος Βαφέας, Λούκα Τσάπαν, Αλμπέρτο Μποτία, Λούμορ Αγκμπενιένου, Αλέξανδρος Παρράς, Μάρκο Γκόμπελιτς, Γιάννης Μασούρας, Μάνος Σμπώκος, Βασίλης Σπίνος.

Μέσοι: Νίκος Πέιος, Αντώνης Παπασάββας, Φαμπιάν Αντούνες, Γιώργος Κωνσταντακόπουλος, Ίλιαν Ίλιεφ.

Επιθετικοί: Όγκνιεν Οζέγκοβιτς, Τιεβί Μπιφουμά, Νικολάς Αντερέγκεν, Ανδρέας Τεττέι, Ματέους Σάντος».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ