ΠΑΟΚ : Ο κλεισμένος Χατσερίντι και η ερεύνα που συνεχίζεται

ΠΑΟΚ : Ο κλεισμένος Χατσερίντι και η ερεύνα που συνεχίζεται

Στο ακουστικό του περιμένει ο Γιεβχέν Χατσερίντι την ειδοποίηση του ΠΑΟΚ για να έρθει Θεσσαλονίκη και να υπογράψει. Στην Τούμπα παράλληλα «ψάχνονται» και για άλλους αμυντικούς που έχουν προταθεί και βρίσκονται ψηλά στη μεταγραφική λίστα.

Δεν είναι μόνο το θέμα του χαφ που «καίει» τον ΠΑΟΚ, αλλά και αυτό του κεντρικού αμυντικού. Η μια περίπτωση είναι αυτή του Γιεβχέν Χατσερίντι. Ο Ουκρανός έχει πολλά κοινά στοιχεία με τον Πέδρο Κόντε. Και οι δύο είναι συμφωνημένοι, αλλά και οι δύο περιμένουν τον ΠΑΟΚ για να έρθουν Θεσσαλονίκη και να υπογράψουν συμβόλαιο συνεργασίας. Όπως σας ενημερώσαμε από το «to10.gr» ο υψηλόσωμος αμυντικός έχει ήδη δεχθεί και έχει απορρίψει δύο πολύ καλές προτάσεις.

Η μία πρόταση ήταν από την Μπράιτον, η οποία αγωνίζεται στην Πρέμιερ Λιγκ, ενώ η άλλη ήταν από την τουρκική Τραμπζονσπόρ. Οι Αγγλοι του πρότειναν 1,3 εκατ. ευρώ ετησίως, ενώ οι Τούρκοι φέρονται να του πρότειναν ένα συμβόλαιο, το οποίο έφτανε κοντά στα 2 εκατ. ευρώ! Ο παίκτης φαίνεται πως έχει επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα είναι ο ΠΑΟΚ!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η καθυστέρηση που υπάρχει στην περίπτωση του Χατσερίντι οφείλεται στο γεγονός ότι στην Τούμπα εξετάσουν κι άλλες περιπτώσεις αμυντικών που έχουν προταθεί. Πρόκειται για περιπτώσεις παικτών που αγωνίζονται σε δυνατά πρωταθλήματα και με πλούσια βιογραφικά, καθώς οι περισσότεροι έχουν παραστάσεις από ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Στο Δικέφαλο εδώ και χρόνια ψάχνουν να βρουν έναν παίκτη τύπου Κοντρέρας χωρίς όμως επιτυχία. Όσοι κλήθηκαν να παίξουν αυτό το ρόλο δεν τα κατάφεραν γιατί πολύ απλά δεν είχαν τα στοιχεία του. Στον ΠΑΟΚ θέλουν να εξαντλήσουν όλα τα δεδομένα κι αν δεν μπορέσουν να κλείσουν τον παίκτη που θέλουν τότε ενεργοποιήσουν τη συμφωνία που έχουν με την πλευρά του Γιεβχέν Χατσερίντι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ