Τουλούζ : Ενδιαφέρον για Γιόχανσον

Ο Γιάκομπ Γιόχανσον δεν πρόκειται να ανανεώσει τη συνεργασία του με την ΑΕΚ και είναι σε αναζήτηση ομάδας για τη συνέχεια της καριέρας του. Ο διεθνής Σουηδός είναι σε επαφές με ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον και μία απ’ αυτές είναι η Τουλούζ. Η γαλλική ομάδα, μάλιστα, είχε καταθέσει επίσημη πρόταση στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ για […]


Τουλούζ : Ενδιαφέρον για Γιόχανσον | to10.gr

Ο Γιάκομπ Γιόχανσον δεν πρόκειται να ανανεώσει τη συνεργασία του με την ΑΕΚ και είναι σε αναζήτηση ομάδας για τη συνέχεια της καριέρας του. Ο διεθνής Σουηδός είναι σε επαφές με ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον και μία απ’ αυτές είναι η Τουλούζ.

Μανώλης Γλέζος, η φλόγα που δεν τρέμει

Η γαλλική ομάδα, μάλιστα, είχε καταθέσει επίσημη πρόταση στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ για την απόκτησή του το περασμένο καλοκαίρι, η οποία ωστόσο δεν έγινε δεκτή από την ελληνική ομάδα, καθώς δεν ήταν ικανοποιητική για την Ένωση.

Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα υποστηρίζουν γαλλικά μέσα, η Τουλούζ έχει ακόμη στη λίστα της τον Γιόχανσον, ο οποίος βρίσκεται στο τελικό στάδιο αποθεραπείας του μετά τη ρήξη πρόσθιου χιαστού που υπέστη και δεν αποκλείεται να προσπαθήσει να αποσπάσει την υπογραφή του, σε περίπτωση που παραμείνει στη Ligue 1.

Αξίζει να τονιστεί ότι η «τεφεσέ» τερμάτισε στη 18η θέση και θα διεκδικήσει την παραμονή της στα μπαράζ με την Αζαξιό.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ