Άρης: Έκπληξη με Μπράμπετς, βασικός ο Πάρδο με την Κηφισιά

Άρης: Έκπληξη με Μπράμπετς, βασικός ο Πάρδο με την Κηφισιά

Ο Τσέχος αμυντικός ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και ξεκινάει στο βασικό σχήμα, ενώ ο Ισπανός μέσος θα παίξει ως επιτελικός χαφ στη σημερινή (1/10, 17.30) αναμέτρηση με την Κηφισιά στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο Γιακούμπ Μπράμπετς διέψευσε όλα τα προγνωστικά και ξεκινάει στην ενδεκάδα του Άρη στο σημερινό (1/10, 17.30) εντός έδρας παιχνίδι με την Κηφισιά. Ο Τσέχος αμυντικός είχε τραυματιστεί στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, κατάφερε, όμως, να αποθεραπευτεί σε χρόνο ρεκόρ. Ακόμα, για πρώτη φορά ως βασικός ξεκινάει ο Πάρδο, ενώ επιστρέφει και ο Φεράρι στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Ο Άκης Μάντζιος παρατάσσει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και τερματοφύλακα τον Κουέστα. Ο Οντουμπάζιο θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Φεράρι το αριστερό, ενώ οι Μπράμπετς και Φαμπιάνο θα είναι το κεντρικό δίδυμο.

Διαβάστε επίσης: Ροντινέι: Κάνει τη διαφορά στη δεξιά πλευρά και τον Μαρτίνεθ να τρίβει τα χέρια του…

Οι Βερστράτε και Νταρίντα θα αγωνιστούν στα αμυντικά χαφ, ο Σουλεϊμάνοφ θα παίξει στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, ο Μενέντες στην αριστερή και ο Πάρδο πίσω από τον Μορόν, που θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.

Στον πάγκο για τον Άρη βρίσκονται οι: Χουτεσιώτης, Μοντόγια, Βέλεθ, Πάβισιτς, Ντουκουρέ, Σαμόρα, Κάρλσον, Χριστοδουλόπουλος και Παναγίδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ