Ξέσπασμα Λουτσέσκου κατά Παναθηναϊκού και ελληνικού ποδοσφαίρου!

Ξέσπασμα Λουτσέσκου κατά Παναθηναϊκού και ελληνικού ποδοσφαίρου!

Ξέφυγε ο Λουτσέσκου στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς στη Λεωφόρο και εξαπέλυσε επίθεση κατά πάντων...

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ξεχείλισε από οργή, μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, με πυρά κατά της διαιτησίας.

Το ισόπαλο 2-2 κόντρα στον Παναθηναϊκό οδήγησε τον Ρουμάνο τεχνικό να ξεσπάσει και σαν χείμαρρος, πριν καν δεχθεί ερώτηση από τον δημοσιογράφο να εξαπολύσει επίθεση απέναντι στη διαιτησία, μιλώντας για ντροπή και σπρώξιμο των αντιπάλων του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε επίσης: Το γκολ του Παλάσιος για το 1-1 κόντρα στον ΠΑΟΚ (vid)

Αναλυτικά τόνισε:

«Μιλάμε για διαφθορά! Τι να πούμε για ποδόσφαιρο; Μπορούμε να θυμηθούμε τι έγινε και με άλλες αποφάσεις προ λίγων ημερών. Αν έπρεπε να κερδίσει ο Παναθηναϊκός, εντάξει… Κάρτες που δίνονται σε μας, κάρτες που δεν δίνονται στον αντίπαλο, το γκολ μπαίνει μετά το πέρας των καθυστερήσεων ενώ είχε λήξει ο χρόνος όσο η μπάλα ήταν στο κέντρο…»

Συνέχισε λέγοντας πως:

«Είναι πάρα πολλά για να τα αφήσουμε να περάσουν έτσι. Είναι άδικο. Μας δοκιμάζουν από κάθε άποψη, ενώ άλλους τους σπρώχνουν. Αν θέλετε να μιλήσουμε για ποδόσφαιρο, ο Παναθηναϊκός μας διέλυσε στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο άλλαξε τελείως το ματς. Αμυνθήκαμε πολύ καλά, σκοράραμε και χάσαμε κι άλλες ευκαιρίες».

Τελείωσε τις δηλώσεις του με τη φράση: «Αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο, είναι ντροπή για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Πρέπει να αλλάξει άμεσα!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ