Αναστόπουλος για τον Ολυμπιακό: «Είναι πολύ σημαντικό ότι ο κόσμος φεύγει χαρούμενος από το γήπεδο»

Αναστόπουλος για τον Ολυμπιακό: «Είναι πολύ σημαντικό ότι ο κόσμος φεύγει χαρούμενος από το γήπεδο»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Ολυμπιακό του Ντιέγκο Μαρτίνεθ ο Νίκος Αναστόπουλος.

Με αφορμή την αποψινή γιορτή για τις συλλεκτικές φανέλες του ο Νίκος Αναστόπουλος, φιλοξενήθηκε στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6, εκφράζοντας την αισιοδοξία του για τα όσα βλέπει μέχρι στιγμής από τον φετινό Ολυμπιακό.

Διαβάστε επίσης: Οργή λαού στην ΑΕΚ μετά την ήττα στην Κρήτη: «Κορόιδα πάρτε 400 έως 800 ευρώ διαρκείας να βλέπετε αυτό το χάλι» – Διαγράφονται σχόλια στα social media

«Ο Ολυμπιακός φέτος δείχνει ότι πάει κάτι καλό να γίνει, αν λάβουμε υπόψη ότι ήρθαν 16 παίκτες. Είναι όμως παίκτες ποιοτικοί. Όταν διεκδικείς πρωτάθλημα και Κύπελλο, θες βάθος. Φαίνεται πως έχει γίνει μια πολύ καλή προετοιμασία, γιατί ξέχωρα από τα αποτελέσματα, βλέπουμε και καλό ποδόσφαιρο και κάποια στοιχεία που είχαμε να δούμε από εποχής Βαλβέρδε, όπως την πίεση που ασκείται ψηλά. Απόδειξη είναι η αναγνώριση στο ματς με τη Φράιμπουργκ, όπου παρότι το παιχνίδι δεν ήταν για να χαθεί, το κοινό χειροκρότησε την ομάδα. Είναι πολύ σημαντικό ότι ο κόσμος φεύγει χαρούμενος από το γήπεδο. Πέρσι ακόμη και όταν κέρδιζε η ομάδα, έφευγαν με μουρμούρα, γιατί κάτι έλειπε», τόνισε.

«Ο Μαρτίνεθ προς το τέλος των αγώνων οργανώνει πιο καλά την άμυνα. Δεν μπορείς να κερδίζεις πέρσι 2-0 και να τρως δύο γκολ στο γήπεδό σου. Εκείνο το 2-2 του Άρη ήταν καθοριστικό. Φέτος με τον Ισπανό ο Ολυμπιακός κλείνει τους χώρους και χτυπά στις αντεπιθέσεις. Δεν μπορείς να παίζεις πάντα ποδόσφαιρο κατοχής», πρόσθεσε ο μεγάλος επιθετικός του παρελθόντος και νυν προπονητής.
Για την αποψινή εκδήλωση είπε: «Δεν είναι και… κολεξιόν, αλλά ας την ονομάσουμε έτσι. Θα είναι μια μεγάλη μέρα, γιατί θα θυμηθούμε τις μνήμες εκείνης της εποχής, την κατάκτηση του χάλκινου παπουτσιού, θα είναι φίλοι μου και παλιοί συμπαίκτες που με βοήθησαν να σκοράρω στο ματς με τη Δόξα Δράμας όσα περισσότερα γκολ μπορούσα. Όμως με το άγχος που είχα έβαλα μεν δύο γκολ, αλλά έχασα και δύο πέναλτι. Θέλω να ευχαριστήσω την ΠΑΕ Ολυμπιακός και προσωπικά τον κύριο Μαρινάκη, γιατί αυτή τη σημαντική μέρα θα τη γιορτάσω δίπλα σε φίλους και με φιλάθλους».
Τέλος, ως φίλος του μπάσκετ έκανε και ένα σχόλιο για τον… Παναθηναϊκό. «Είπα ότι με το… στόμα έχουν πάρει το πρωτάθλημα και την Ευρωλίγκα, αλλά όχι για να μειώσω τον Παναθηναϊκό! Ο Παναθηναϊκός δεν συζητάμε ότι έχει πάρει καλούς παίκτες και έναν καλό προπονητή, αλλά δεν φτάνει αυτό. Δεν χρειάζεται κάποιος χρόνος για να ‘δέσουν’; Ο Ολυμπιακός έχει ανάγκη τον ισχυρό Παναθηναϊκό και αντίστροφα», σημείωσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ