«Αίσχη του Διαμαντόπουλου στο Γεντί Κουλέ»- Καταγγελία ότι έβρισε φίλαθλο στο φινάλε του ματς- Φωνές στην ανάπαυλα προς τους ανθρώπους του ΟΦΗ

«Αίσχη του Διαμαντόπουλου στο Γεντί Κουλέ»- Καταγγελία ότι έβρισε φίλαθλο στο φινάλε του ματς- Φωνές στην ανάπαυλα προς τους ανθρώπους του ΟΦΗ

Ο διαιτητής της αναμέτρησης, ΟΦΗ-ΑΕΚ, Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος, απειλούσε με διακοπή του αγώνα λόγω των υβριστικών συνθημάτων.

Εντονο είναι το παρασκήνιο από την ανάπαυλα στο ματς του ΟΦΗ με την ΑΕΚ. Σύμφωνα με όσα αναφέρει το «gentikoule.gr», όταν ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο ο διαιτητής της αναμέτρησης, Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος, βρισκόταν σε έξαλλη κατάσταση καθώς απειλούσε τους ανθρώπους των Κρητικών, παρουσία του παρατηρητή του αγώνα, πως την επόμενη φορά που θα ακούγονταν υβριστικά συνθήματα από την εξέδρα θα διέκοπτε το παιχνίδι και θα έφευγε από τον αγωνιστικό χώρο!

Όπως γίνεται κατανοητό, αυτό δεν μπορούσε να γίνει πραγματικότητα – ούτε καν από τον παρατηρητή του αγώνα αλλά είναι ενδεικτικό των προθέσεων του Διαμαντόπουλου και ο ρόλος που είχε αναλάβει ερχόμενος στο Ηράκλειο.

Άλλωστε ο ίδιος φαινόταν ξεκάθαρα πως σφύριζε με διαφορετικά μέτρα και σταθμά όταν στο πρώτο ημίχρονο έδειξε, σωστά, κίτρινη κάρτα στον Μπάκιτς και δύο λεπτά αργότερα για το ίδιο μαρκάρισμα του Μήτογλου στον Λουίζ Φελίπε δεν πήρε την ίδια απόφαση με αποτέλεσμα να ξεσηκώσει όλο το γήπεδο.

Ενώ στο δεύτερο ημίχρονο δεν δίστασε να δείξει κίτρινη κάρτα στον Μπάουμαν για… καθυστερήσεις από το 72′ ενώ ο Ελβετός ήταν έτοιμος να εκτελέσει το ελεύθερο. Μάλιστα επειδή έβλεπαν τις προθέσεις του Διαμαντόπουλου, από τον πάγκο του ΟΦΗ ζητούσαν από τον Ελβετό να μην καθυστερεί ούτε δευτερόλεπτο όταν ήταν έτοιμος να εκτελέσει βολέ προκειμένου να μην δώσει το δικαίωμα στον Διαμαντόπουλο να τον αποβάλει.

Ωστόσο εκείνο το γεγονός που προκάλεσε αλγεινή εντύπωση είναι ότι παρότι πρόκειται για διεθνή διαιτητή, μόλις ολοκληρώθηκε το παιχνίδι του ΟΦΗ με την ΑΕΚ και φεύγοντας για τ’ αποδυτήρια άνοιξε διάλογο με την εξέδρα. Μάλιστα υπάρχουν μαρτυρίες ότι ο Διαμαντόπουλος δεν δίστασε ακόμα και να βρίσει φίλαθλο με τον οποίο είχε ανοίξει διάλογο μαζί του προκαλώντας ακόμα μεγαλύτερη οργή με την συμπεριφορά του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ