Ολυμπιακός : Προτάθηκε ο Αντριάν Λόπεθ

Ολυμπιακός : Προτάθηκε ο Αντριάν Λόπεθ

Ο Αντριάν Λόπεθ, ο οποίος αγωνίζεται στη Λα Κορούνια ως δανεικός από την πόρτο, προτάθηκε στον Ολυμπιακό και η περίπτωσή του εξετάζεται από τον Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Ολυμπιακός μετά την απόκτηση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου συνεχίζει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό ενόψει της νέας χρονιάς και οι προτάσεις για ποδοσφαιριστές φτάνουν «βροχή» στα γραφεία των ερυθρόλευκων.

Τελευταίο όνομα που προστέθηκε στη λίστα του Ολυμπιακού είναι ο Αντριάν Λόπεθ. Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής σύμφωνα με την εφημερίδα Sportime προτάθηκε στους Πειραιώτες για την ενίσχυση της επιθετικής τους γραμμής και η περίπτωσή του εξετάζεται.

Ο Λόπεθ αγωνίστηκε φέτος δανεικός στη Λα Κορούνια η οποία υποβιβάστηκε, όμως πραγματοποίησε μια γεμάτη και καλή χρονιά με την Ντεπόρ. Συγκεκριμένα, ο παίκτης που ανήκει στην Πόρτο σημείωσε 9 γκολ και έδωσε 5 ασίστ στο ισπανικό πρωτάθλημα σε 30 συμμετοχές του στο πρωτάθλημα της La Liga.

Η περίπτωση του Λόπεθ πάντως δεν είναι εύκολη, καθώς ο παίκτης δεσμεύεται με την Πόρτο έως το 2019, όμως αν οι ερυθρόλευκοι ικανοποιήσουν τα «θέλω» των Πορτογάλων τότε κι ο ίδιος δεν θα έλεγε «όχι» σε μια μεταγραφή στον Ολυμπιακό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ