Γουάλας : «Θετικός ο απολογισμός της χρονιάς για την ΑΕΛ»

Γουάλας : «Θετικός ο απολογισμός της χρονιάς για την ΑΕΛ»

Ο Φερνάντο Γουάλας μίλησε για τη φετινή χρονιά με τη φανέλα της Λάρισας και τόνισε πως οι βυσσινί είχαν θετικό απολογισμό.

Ο αριστερός μπακ της Λάρισας, Φερνάντο Γουάλας χαρακτήρισε θετική τη φετινή χρονιά για τους βυσσινί, ενώ δήλωσε πως είναι ευχαριστημένος και με την προσωπική του απόδοση. Ο 31χρονος Βραζιλιάνος αριστερό μπακ των «βυσσινί» έκανε ένα μίνι απολογισμό της αγωνιστικής περιόδου και στάθηκε στο γεγονός ότι η ΑΕΛ έφτασε μέχρι τον ημιτελικό του Κυπέλλου.

Συγκεκριμένα ο Γουάλας δήλωσε: «Αυτή η χρονιά ήταν πολύ καλή για μένα ατομικά. Είχα κάποια καλά παιχνίδια με τη φανέλα της ΑΕΛ, είχα συνέπεια και μπορούσα να βοηθήσω την ομάδα για να πετύχει τους στόχους της χρονιάς. Είμαι πολύ χαρούμενος για το όσα έγιναν σε εμένα από την αρχή της χρονιάς.

Έχω κάνει έναν θετικό απολογισμό για τα όσα έγιναν φέτος. Καταφέραμε να διασφαλίσουμε την παραμονή της ομάδας στην πρώτη κατηγορία, είχαμε ένταση από την αρχή έως το τέλος του πρωταθλήματος και φτάσαμε στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Ήταν μία καλή χρονιά για τη Λάρισα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ