Υπέγραψε για δύο χρόνια ο Δώνης

Υπέγραψε για δύο χρόνια ο Δώνης

Ο νεαρός επιθετικός έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με τους πράσινους και θα συνεχίσει να φορά την φανέλα με το τριφύλλι.

Παίκτης του Παναθηναϊκού για τα επόμενα τουλάχιστον δύο χρόνια θα είναι οριστικά ο Χρήστος Δώνης, επιβεβαιώνοντας απόλυτα το ρεπορτάζ του to10.gr. Από τις 9 Μαΐου είχαμε αναφέρει πως οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά σε ανανέωση, ενώ μία μέρα αργότερα σας ενημερώσαμε για οριστική συμφωνία των δύο πλευρών και πως απέμεναν μόνο οι υπογραφές.

Αυτές, σύμφωνα με πληροφορίες, έπεσαν πριν από λίγο. Ο Χρήστος Δώνης βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ, μαζί με τον ατζέντη του, Αντώνη Αποστολόπουλο και υπέγραψε για τα επόμενα δύο χρόνια με τον Παναθηναϊκό.

Στον Δώνη είχε προσφερθεί αύξηση των αποδοχών από την ΠΑΕ, εκτιμώντας τη μεγάλη του προσπάθεια και τη βοήθεια που έδωσε στον Παναθηναϊκό. Και πλέον είναι έτοιμος όχι μόνο να προσφέρει, αλλά και να… ηγηθεί της νέας προσπάθειας.

Όπως είναι πολύ πιθανό πια να συνεργαστεί για πρώτη φορά με τον πατέρα του Γιώργο, αφού ο Έλληνας προπονητής βρίσκεται και εκείνος στην τελική ευθεία για να αναλάβει τον Παναθηναϊκό. Η επίσημη ανακοίνωση για την ανανέωση του Δώνη είναι πιθανό να βγει μετά την ανακοίνωση της απόφασης της ΕΠΟ για την ποινή του Παναθηναϊκού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ