Ελ Κααμπί – Φορτούνης: Το «καυτό» δίδυμο του Ολυμπιακού (vids)

Ελ Κααμπί – Φορτούνης: Το «καυτό» δίδυμο του Ολυμπιακού (vids)

Αγιούμπ Ελ Κααμπί και Κώστας Φορτούνης βρίσκονται με... κλειστά μάτια και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ «τρίβει» τα χέρια του από ικανοποίηση...

Ο Ολυμπιακός πραγματοποιεί ένα «εκρηκτικό» ξεκίνημα στη φετινή Super League και πάει στη διακοπή για τις εθνικές ομάδες στην κορυφή. Την ίδια ώρα, στο Europa League μετά την ισοπαλία με την Μπάτσκα Τόπολα (2-2) έχει τον πρώτο λόγο για την τρίτη θέση, ενώ καθοριστικός παράγοντας σε όλη την πορεία μέχρι στιγμής των Πειραιωτών παίζει αναμφίβολα η παρουσία των Αγιούμπ Ελ Κααμπί και Κώστα Φορτούνη.

Ο Έλληνας αρχηγός των ερυθρόλευκων κάνει πράγματα και θαύματα και είναι ο κορυφαίος παίκτης του Ολυμπιακού φέτος, με τον Μαροκινό στράικερ ωστόσο, να είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας και να βρίσκει συνεχώς δίχτυα.

Η συνεργασία των Φορτούνη και Ελ Κααμπί είναι κομβική τη φετινή σεζόν, με τους δύο ποδοσφαιριστές να βρίσκονται με κλειστά μάτια και να έχουν τρομερή χημεία στον αγωνιστικό χώρο. Ο «Φόρτου» εξάλλου είναι ένας από τους βασικούς λόγους που ο Ελ Κααμπί έχει φτάσει ήδη τα 9 γκολ σε 11 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις!

Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν συνυπάρξει σε 12 αναμετρήσεις και 710 αγωνιστικά λεπτά, ενώ το μοναδικό ματς που ο Ελ Κααμπί σκόραρε με πέναλτι ήταν αυτό με την Κηφισιά, όπου ο «Φόρτου» δεν πήρε χρόνο συμμετοχής από τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Από εκεί και πέρα, ο Φορτούνης έχει δημιουργήσει το 50% των γκολ του Ελ Κααμπί σε κανονική ροή αγώνα και πρόκειται φυσικά για ένα απίθανο στατιστικό που δείχνει πόσο καλά βρίσκονται μεταξύ τους, με τους δύο τους να έχουν συνεργαστεί στα τέσσερα από τα οκτώ τέρματα.

Στο 3-1 επί της Τσουκαρίτσκι ο Φορτούνης «τροφοδότησε» τον Ελ Κααμπί για το τρίτο γκολ που ήρθε με κεφαλιά του τελευταίου, ενώ στο 4-0 επί της Λαμίας, ο Μαροκινός επιθετικός σκόραρε το τελευταίο γκολ με πλασέ μετά από κάθετη μπαλιά του αρχηγού του Ολυμπιακού.

Στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League και την εντός έδρας αναμέτρηση με την Φράιμπουργκ, το δεύτερο γκολ προήλθε από σέντρα του Φορτούνη και προβολή του Ελ Κααμπί, ενώ η τελευταία συνεργασία μεταξύ των δύο ήταν στη φάση του 2-1 όταν ο Έλληνας μεσοεπιθετικός «σέρβιρε» για το κεφάλι του Ελ Κααμπί από εκτέλεση κόρνερ.

Αυτό που είναι αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως οι δύο τους έχουν… βρεθεί κι άλλες φορές μέσα στο γήπεδο και θα μπορούσε τόσο ο Φορτούνης να είχε ακόμη περισσότερες ασίστ, αν ο Ελ Κααμπί είχε καταφέρει να σκοράρει, παρόλα αυτά οι δύο τους αποτελούν χωρίς αμφιβολία το «καυτό» δίδυμο των Πειραιωτών…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ