«Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ υποψήφιος για τον πάγκο της Σεβίλλης»

«Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ υποψήφιος για τον πάγκο της Σεβίλλης»

Στη Ισπανία εμπλέκουν το όνομα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ με τη Σεβίλλη μετά το διαζύγιο της ομάδας της Ανδαλουσίας με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλιμπάρ.

Σενάριο για Ντιέγκο Μαρτίνεθ και Σεβίλλη από την Ισπανία! Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Mundo Deportivo» ο προπονητής του Ολυμπιακού είναι ανάμεσα στους υποψήφιους για να διαδεχθεί τον Χοσέ Λουίς Μεντιλιμπάρ, ο οποίος απολύθηκε χθες (8/10) βράδυ, εξαιτίας του κακού ξεκινήματος στη σεζόν του συλλόγου της Ανδαλουσίας.

«Πρόθεση της Σεβίλλης είναι να κλείσει τον νέο προπονητή μέσα στις επόμενες 24 ώρες, ώστε να μπορέσει κάνει προπόνηση, αυτή την Τρίτη. Και παρόλο που μέσα από τον σύλλογο επικρατεί απόλυτη σιωπή σχετικά με τις προσπάθειες που γίνονται για να βρεθεί νέος προπονητής οι εικασίες έχουν ήδη ξεκινήσει», αναφέρει η εφημερίδα και συνεχίζει:

Διαβάστε επίσης: Ο μεγάλος «πονοκέφαλος» του Μπαρτζώκα: Τα ματς που χάνουν οι Σίκμα και ΜακΚίσικ και το πρόγραμμα… βουνό του Ολυμπιακού (vids)

«Ανάμεσα στα ονόματα που προκύπτουν, είναι αυτό του Άντονι Ιραόλα. Ο πρώην προπονητής της Ράγιο βρίσκεται στην Μπόρνμουθ. Επίσης οι Χάβι Γκαρθία και Μαρθελίνο, ο οποίος είναι χωρίς ομάδα, αυτή μετά την αποχώρησή του από τη Μαρσέιγ. Άλλα ξένα ονόματα που εμφανίζονται στις πισίνες είναι αυτά των Πορτογάλων Βίλας Μπόας και του Ιταλού Αντόνιο Κόντε, επίσης χωρίς ομάδες αυτή τη στιγμή. Κάποιες πληροφορίες έκαναν λόγο και για τον Αργεντινό Μαρσέλο Γκαγιάρδο.

Η λίστα περιλαμβάνει έναν άλλο «πρώην» του συλλόγου, τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Ο προπονητής από την Γαλικία, πλέον στον Ολυμπιακό, ήταν ήδη αντικείμενο πόθου της Σεβίλλης όταν ο προπονητής υπέγραψε στην Εσπανιόλ. Πλέον η κατάσταση είναι πιο δύσκολη, αφού αν τον θέλει η Σεβίλλη θα έπρεπε να επιλύσει τη λύση του συμβολαίου του με την ελληνική ομάδα», σημειώνεται.

Βέβαια αυτά τα σενάρια δεν έχουν και ιδιαίτερη βάση αφού εκτός του ότι ο Μαρτίνεθ είναι ένα από τα υποψήφια ονόματα, έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και είναι μόλις στο ξεκίνημα ενός πρότζεκτ που δείχνει να έχει πολύ καλές προοπτικές και για τον ίδιο και για τον σύλλογο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ