ΑΕΚ: Αισιοδοξία για επιστροφή Τσούμπερ, Γκαρσία μετά τις Εθνικές

ΑΕΚ: Αισιοδοξία για επιστροφή Τσούμπερ, Γκαρσία μετά τις Εθνικές

Δεκατρείς απουσίες θα μετρήσει η ΑΕΚ κατά την διάρκεια της διακοπής λόγω Εθνικών ομάδων και έτσι ο Ματίας Αλμέιδα καλείται να δουλέψει με τους υπόλοιπους αλλά και να εξετάσει τις υποθέσεις τραυματισμών των Τσούμπερ και Γκαρσία.

Άδειο θα μοιάζει το προπονητικό κέντρο στα Σπάτα, αφού δεκατρείς ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ θα απουσιάσουν λόγω υποχρεώσεων με τις Εθνικές τους ομάδες.

Συγκεκριμένα ο Ματίας Αλμέιδα δεν υπολογίζει στους Γαλανόπουλο, Μάνταλο, Ρότα, Πινέδα, Χατζισαφί, Μοχαμάντι, Γκατσίνοβιτς, Κάλενς, Βίντα, Μουκουντί, Ζίνι, Σιμάνσκι και Χρυσόπουλο.

Διαβάστε επίσης: Άρης: Το θέμα με τους συμπαίκτες και η σωστή διαχείριση με σοβαρότητα

Ωστόσο η δουλειά δεν σταματά για τον αργεντινό τεχνικό ο οποίος καλείται να εξετάσει ένα σημαντικό πρόβλημα που απασχολεί την «’Ενωση» τον τελευταίο καιρό.

Αυτό δεν είναι άλλο από τους τραυματισμούς των Λιβάι Γκαρσία και Στίφεν Τσούμπερ. Οι δύο παίκτες-βαρόμετρα του παιχνιδιού των κιτρινόμαυρων ήταν εκτός δράσης το τελευταίο διάστημα.

Βασικός και ρεαλιστικός στόχος και για τους δύο μοιάζει η επιστροφή τους μετά τις Εθνικές στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ