«Στο στόχαστρο της Κλαμπ Μπριζ ο Μουκουντί»

«Στο στόχαστρο της Κλαμπ Μπριζ ο Μουκουντί»

Ο κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ, Άρολντ Μουκουντί φαίνεται πως εξακολουθεί να ενδιαφέρει την Κλαμπ Μπριζ όπως αναφέρουν στο Βέλγιο.

Η ΑΕΚ το καλοκαίρι μπόρεσε να κρατήσει στο ρόστερ της έναν εκ των πρωταγωνιστών του νταμπλ, τον Άρολντ Μουκουντί.

Ο Καμερουνέζος κεντρικός αμυντικός βρίσκεται στο ραντάρ της Κλαμπ Μπριζ, η οποία είχε προσπαθήσει ανεπιτυχώς να τον κάνει δικό της τη θερινή μεταγραφική περίοδο, καταθέτοντας πρόταση 8 εκατ. ευρώ.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» για Αλμέιδα – Φεύγει από την ΑΕΚ;

Φαίνεται πως παρά την αρνητική απάντηση της ΑΕΚ στο Βέλγιο επιμένουν για την απόκτηση του Μουκουντί, καθώς βρίσκεται ακόμη στη μεταγραφική λίστα της ομάδας.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «voetbalnieuws.be» για την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας η Κλαμπ Μπριζ σκέφτεται τους Πασκάλ Στρούικ (Λιντς), Κρις Ρίτσαρντς (Κρίσταλ Πάλας), Ζινεντίν Μπελαΐντ (Αλγέρ), Αρνάου Κομάς (Βασιλεία), Κρίστοφερ Άγερ (Μπρέντφορντ), Μαξίμ Εστέβ (Μονπελιέ), Γιαν-Κάρλς Σίμιτς (Μίλαν) και Τσιντόζιε Αβαζιέμ (Μποαβίστα) και Μουκουντί (ΑΕΚ).

Οι Βέλγοι μάλιστα χρησιμοποιούν τον χαρακτηρισμό που είχε δώσει στον Καμερουνέζο στόπερ ο Τζέρεμι Σμιθ από τη «Guardian» ως: «παραδοσιακό σέντερ μπακ υψηλού επιπέδου, που είναι μεγαλόσωμος και δυνατός».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ