Γ. Σαββίδης : «Δεν είναι στη λίστα του Λουτσέσκου ο Παπαδόπουλος»

Γ. Σαββίδης : «Δεν είναι στη λίστα του Λουτσέσκου ο Παπαδόπουλος»

Ο Γιώργος Σαββίδης πήρε θέση για τη φημολογία γύρω από το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Κυριάκο Παπαδόπουλο και τόνισε πως ο Έλληνας αμυντικός δεν βρίσκεται στη λίστα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Γιώργος Σαββίδης με σχόλιό του στα social media έβαλε τέλος στο ενδεχόμενο απόκτησης του Κυριάκου Παπαδόπουλου από τον ΠΑΟΚ, λέγοντας σε συνομιλίες που είχε με οπαδούς στο Instagram πως δεν βρίσκεται στη λίστα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο παίκτης μπορεί να παραχωρείται από το Αμβούργο με 5 εκατ. ευρώ και να είναι ένα από τα αγαπημένα παιδιά της ασπρόμαυρης κερκίδας όμως αυτή η μεταγραφή δεν θα γίνει τώρα, ίσως στο μέλλον.

Το ερώτημα λοιπόν που έθεσε η σελίδα bianconero club που ασχολείται με τον Δικέφαλο του βορρά ήταν το εξής: «Πέντε εκατομμύρια για Παπαδόπουλο ζητάει ο Αμβούργο. Τα δίνουμε ή όχι;» και ο γιος του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram απάντησε «όχι».

Αξίζει να σημειωθεί πως η απάντηση του Γιώργου Σαββίδη για την περίπτωση του Κυριάκου Παπαδόπουλου σε οπαδό ήταν: «Στο τέλος θα πάρει ό,τι θέλει ο προπονητής και ο Παπαδόπουλος δεν είναι σε αυτή τη λίστα. Τελειώστε αυτό το θέμα παρακαλώ. Είμαστε όλοι μαζί, δεν υπάρχει λόγος να μαλώνουμε».

Δείτε τη φωτογραφία:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ