Οικονομίδης : «Να μην πάθουμε αυτά που έπαθε η ΑΕΚ με το γήπεδο»

Οικονομίδης : «Να μην πάθουμε αυτά που έπαθε η ΑΕΚ με το γήπεδο»

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Απόστολος Οικονομίδης, με αφορμή την κατασκευή της νέας Τούμπας ζήτησε απ' όλους να είναι πολύ προσεκτικοί στις κινήσεις τους για να μην την πάθουν όπως η ΑΕΚ.

Ο Απόστολος Οικονομίδης τοποθετήθηκε με αφορμή τα σχέδια του Ιβάν Σαββίδη για την κατασκευή της νέα Τούμπας. Ο πρώην πρόεδρος με δηλώσεις του στο Μετρόπολις υποστήριξε ότι πριν γκρεμιστεί το γερασμένο γήπεδο να διευθετηθούν όλες οι εκκρεμότητες που θα υπάρξουν με το κράτος.

Για την κατασκευή της νέας Τούμπας: «Από τη στιγμή που αποφασίστηκε το γήπεδο να χτιστεί στη θέση του υπάρχοντος γηπέδου, πρέπει να προσέξουμε να μην πάθουμε αυτά που έπαθε η ΑΕΚ. Τα περί 180 εκκρεμοτήτων που μου λέτε δεν ξέρω ποια είναι, όμως, πιστεύω ότι και ο Ιβάν Σαββίδης και ο κ. Κατσαρής, ο οποίος ξέρει τα πάντα σε ό,τι αφορά το γήπεδο, θα διασφαλίσουν ότι με το γκρέμισμα θα αρχίσουν αμέσως οι εργασίες για την ανέγερση του νέου γηπέδου».

Για τις εκκρεμότητες που πρέπει να διευθετηθούν: «Οι εκκρεμότητες προέρχονται από το κράτος, δεν είναι δικές μας. Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να διασφαλίσουμε ότι με το γκρέμισμα θα ξεκινήσει αμέσως το έργο, για να μην έχουμε προβλήματα».

Για το πότε θα είναι έτοιμο το νέο γήπεδο: «Δεν θα ήθελα να μπω σε αυτήν την διαδικασία. Δεν ξέρω τις λεπτομέρειες των εμποδίων και ποια είναι τα αρμόδια υπουργεία. Δεν μπορώ να τοποθετήσω χρονικά το θέμα. Ο Ιβάν Σαββίδης έχει ένα φιλόδοξο σχέδιο και εφ’ όσον παρθούν οι άδειες και διασφαλιστεί η άμεση κατασκευή, πιστεύω ότι από τη στιγμή που θα ξεκινήσουν τα έργα σε 18-24 μήνες θα έχει τελειώσει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ