Η οικογένεια του Άρη αποχαιρετά τον Γιάννη Μιχαλήτσο

Η οικογένεια του Άρη αποχαιρετά τον Γιάννη Μιχαλήτσο

Νωρίτερα στην ημέρα έφυγε από την ζωή ο Γιάννης Μιχαλήτσος σε ηλικία 66 ετών και σκόρπισε το πένθος στην οικογένεια του Άρη.

Βαρύ πένθος στην οικογένεια του Άρη αφού «έφυγε» από την ζωή ο Γιάννης Μιχαλήτσος μετά απο δύσκολη και σκληρή μάχη με την επάρατη νόσο.

Ο Μιχαλήτσος υπηρέτησε την οικογένεια του Άρη από διάφορα πόστα. Διατέλεσε ποδοσφαιριστής, προποντής αλλά και τεχνικός διευθυντής.

Διαβάστε επίσης: Θρήνος στον Άρη: «Έφυγε» από την ζωή ο Γιάννης Μιχαλήτσος

Σύσσωμη η οικογένεια του συλλόγου τον αποχαιρετά και εκφράζει τα συλλυπητήρια προς την οικογένειά του

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:

«Η οικογένεια του Αρη έγινε από σήμερα φτωχότερη, καθώς «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 66 ετών ο Γιάννης Μιχαλήτσος, μετά από δύσκολη και σκληρή «μάχη» με τα σοβαρά προβλήματα υγείας που τον ταλαιπωρούσαν.

Ενας πιστός «στρατιώτης» του Συλλόγου μας με πολυετή και σημαντική προσφορά. Ο εκλιπών υπήρξε γέννημα-θρέμμα του Άρη και υπηρέτησε την ομάδα μας από σχεδόν όλα τα πόστα.

Ο Γιάννης Μιχαλήτσος φόρεσε τη φανέλα του Άρη τις δεκαετίες του ’70 και του ’80, συνδέοντας το όνομά του με την μεγάλη ομάδα εκείνης της εποχής. Ακολούθησε καριέρα προπονητή. Αρχικά εργάστηκε ως βοηθός και στη συνέχεια ως προπονητής (είτε ως πρώτος είτε ως υπηρεσιακός), ενώ υπήρξε και σκάουτερ της ομάδας μας επί σειρά ετών.

Αναμφίβολα πρόκειται για ένα μεγάλο κεφάλαιο της ποδοσφαιρικής πορείας του Άρη. Η ΠΑΕ Άρης εκφράζει τη βαθιά οδύνη της για την απώλεια του. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.

Καλό ταξίδι Γιάννη Μιχαλήτσο… Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει…».

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης:

«Η οικογένεια του Αρη είναι πιο φτωχή. Ένας από τους πιο πιστούς «στρατιώτες» του συλλόγου, ο Γιάννης Μιχαλήτσος, ταξίδεψε στη γειτονιά των αγγέλων. Η ΚΑΕ Αρης Midea εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήριά της στην οικογένεια και τους οικείους του πρώην ποδοσφαιριστή και προπονητή του συλλόγου μας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ