Εσε: «Από την πρώτη στιγμή απέκτησα αυτοπεποίθηση – Με βοήθησαν όλοι στον Ολυμπιακό»

Εσε: «Από την πρώτη στιγμή απέκτησα αυτοπεποίθηση – Με βοήθησαν όλοι στον Ολυμπιακό»

Ο Αργεντινός μίλησε για τη νίκη απέναντι στον Αρη και ευχαρίστησε τους συμπαίκτες του για την εμπιστοσύνη τους.

Ο Ολυμπιακός διέλυσε με 4-1 τον Αρη στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 6η αγωνιστική της Super League και συνέχισε την αήττητη πορεία του στο φετινό πρωτάθλημα. Μια εξαιρετική εμφάνιση από τους Πειραιώτες, οι οποίοι βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας συγκεντρώσει 16 πόντους, με 5 νίκες και 1 ισοπαλία.

Ο Σεμπάστιαν Εσε, που αγωνίστηκε φορώντας προστατευτική μάσκα, μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε για την εμφάνιση του Ολυμπιακού και δήλωσε ικανοποιημένος από τον τρόπο που αγωνίστηκε η ομάδα του μεγάλου λιμανιού.

Διαβάστε επίσης: Και στην Ισπανία λένε για μια ακόμη μεταγραφή του Ολυμπιακού- Ποιες είναι οι 5 ομάδες Euroleague που περιμένουν παίκτη

Παράλληλα, ο Αργεντινός ευχαρίστησε τους συμπαίκτες του για την εμπιστοσύνη που έδειξαν από την πρώτη στιγμή που ήρθε στον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι ο τρόπος που τον υποδέχθηκαν τον γέμισε αυτοπεποίθηση και αυτό βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο.

Αναλυτικά:

«Ήμουν πολύ καλά. Έκανα δοκιμές με τη μάσκα και πήγε καλά. Ο στόχος μας ήταν να μπούμε πολύ δυνατά. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με το πως παίξαμε.

Από την πρώτη στιγμή που ήρθα όλοι με έχουν βοηθήσει και έχω αυτοπεποίθηση, νιώθω άνετα και ο μόνος τρόπος για να τους ευχαριστήσω είναι μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ