Άρης: Επιστροφή και εξετάσεις για τον Μάνου Γκαρθία

Άρης: Επιστροφή και εξετάσεις για τον Μάνου Γκαρθία

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός αναμένεται να επιστρέψει μέσα στις επόμενες 48 ώρες στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να υποβληθεί σε νέο έλεγχο από το ιατρικό τιμ του Άρη, από τα αποτελέσματα των οποίων θα διαμορφωθεί και πρόγραμμα σταδιακής ενσωμάτωσης του στις προπονήσεις.

Η ώρα της επιστροφής για τον Μάνου Γκαρθία, φαίνεται ότι έφτασε. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός, που είχε υποστεί ρήξη χιαστού και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης, βρίσκεται από τον Φεβρουάριο στην πατρίδα του, ενώ μέσα στις επόμενες 48 ώρες αναμένεται, εκτός απροόπτου, να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη.

Οι άνθρωποι του Άρη περιμένουν τον ποδοσφαιριστή, που θα ενημερώσει το ιατρικό τιμ του Άρη για την αποθεραπεία που ακολούθησε και στη συνέχεια θα υποβληθεί σε νέο κύκλο εξετάσεων, προκειμένου να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας του.

Ο γιατρός του Άρη, Γιάννης Χρίστου, αναμένεται να αξιολογήσει τα αποτελέσματα των εξετάσεων του ποδοσφαιριστή και στη συνέχεια θα διαμορφωθεί ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης, που θα ακολουθήσει ο Μάνου Γκαρθία, προκειμένου σταδιακά να ενσωματωθεί στις προπονήσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ