Ευγενίου : «Θα μιλήσουμε με Καρυπίδη για χορηγία στον Άρη»

Ο πρόεδρος της Τρίγλιας και γνωστός φίλαθλος του Άρη, αποκάλυψε προοπτική συνεργασίας με τους κίτρινους σε επίπεδο χορηγίας μέσω της εταιρείας του.


Ευγενίου : «Θα μιλήσουμε με Καρυπίδη για χορηγία στον Άρη» | to10.gr

Ο πρόεδρος της Τρίγλιας και πρώην παράγοντας του Άρη, Στράτος Ευγενίου μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, με αφορμή το σημερινό (23/5) φιλικό των κίτρινων με την τοπική ομάδα.

Ο Μαρτίνς που διέσυρε την «εξυγίανση» και οι άμπαλοι…

Ο κ. Ευγενίου μεταξύ άλλων αποκάλυψε πιθανή συνεργασία του με τον Θόδωρο Καρυπίδη για χορηγία στον Άρη.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8

Για το φιλικό Τρίγλια – Άρης είπε: Αυτό το φιλικό γίνεται για να γιορτάσουμε την κατάκτηση του πρωταθλήματος Χαλκιδικής και επίσης για να χαρούν οι κάτοικοι της περιοχής εδώ πέρα οι οποίοι είναι Αρειανοί, την επάνοδο της ομάδας στην πρώτη κατηγορία. Στη φυσική της θέση δηλαδή.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Καρυπίδη αλλά και τον προπονητή της ομάδας τον κ. Σπανό που μου έκαναν την τιμή να έρθουν στην Τρίγλια.

Για την ομάδα της Τρίγλιας είπε: Δίκαια η ομάδα είναι πρωταθλήτρια και θα ανέβει στην Γ’ Εθνική. Πάντα υπάρχει αυτή η αγάπη για τον Άρη αλλά και γενικότερα ότι εκπροσωπεί την πόλη μας.

Για την επιστροφή του Άρη στην μεγάλη κατηγορία είπε: Αυτό είναι μεγάλη μας χαρά. Δεν θα πούμε ότι το πανηγυρίζουμε διότι είναι το αυτονόητο να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην Α’ Εθνική. Είναι χαρά και ανακούφιση δεν μπορούμε να πούμε όμως ότι θα το πανηγυρίσουμε.
Με στεναχώρησαν πολύ οι συνθήκες που βίωσε ο Άρης όπως και όλους τους Αρειανούς και όλους τους υγιείς σκεπτόμενα φιλάθλους. Μία τέτοια μεγάλη ομάδα έλειπε από την Α Εθνική και τον ονειρευόμαστε πρωταγωνιστή.

Για το πως ονειρεύεται τον Άρη στην Super League είπε: Πάντα δυνατό.

Για το αν έχει μιλήσει με τον κ. Καρυπίδη είπε: Υπάρχει προοπτική χορηγίας με τον Άρη. Θα μιλήσουμε σύντομα με τον κ. Καρυπίδη, είμαστε ανοιχτοί για συνεργασία. Προσωπικά δεν έχω σκοπό να ασχοληθώ διοικητικά με την ΠΑΕ, απλά η εταιρία μας να σταθεί στο πλευρό της. Μένει να ακούσουμε όμως τι θέλει η ΠΑΕ κι αν μπορούμε να το κάνουμε. Είμαστε Αρειανοί και βοηθάμε.

Το μήνυμα του στον κόσμο του Άρη: Να είμαστε όλοι πάντα καλά και να γιορτάζουμε επιτυχίες.

Για το αν πήγαινε στο Χαριλάου είπε: Δεν πήγαινα πολύ συχνά. Έχω πάει 1-2 φορές, με τον ΟΦΗ και με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στο γήπεδο τους.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ