Παπαδόπουλος : «Νέα Τούμπα για τελικό Europa League»

Παπαδόπουλος : «Νέα Τούμπα για τελικό Europa League»

Ο αντιπρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ, Δημοκράτης Παπαδόπουλος, αναφέρθηκε στα όσα έγιναν στο πρωτάθλημα, τον Ιβάν Σαββίδη, στη νέα Τούμπα, αλλά και τα υπόλοιπα σπορ στον δικέφαλο.

Για πολλά θέματα του συλλόγου ΠΑΟΚ, γύρω από το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, το βόλεϊ και το πόλο, μίλησε ο αντιπρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ, Δημοκράτης Παπαδόπουλος σε δηλώσεις που έκανε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης.

Αναφερόμενος στη νέα Τούμπα, υποστήριξε πως ο Ιβάν Σαββίδης έχει δώσει εντολή ώστε να κατασκευαστεί ένα «στολίδι» που θα μπορεί να φιλοξενήσει ακόμη και τελικό Europa League.

Επίσης τόνισε πως ο Σαββίδσης στηρίζει όλα τα τμήματα του δικεφάλου, ενώ εξαπέλυσε επίθεση κατά της Αθήνας, καλύπτοντας τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ σχετικά με την εισβολή του ματς του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ.

Εξάλλου, αποκάλυψε πως είχε συμφωνήσει με τον Αγκάμεζ όμως ο Ρίτσι, ο οποίος θα αποτελέσει παρελθόν, δεν τον ήθελε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην εκπομπή του Libero 107.4 FM:

Για την ποδοσφαιρική ομάδα: «Πήρε το νταμπλ μέσα στο χορτάρι, δεν μπορούμε να το αμφισβητήσουμε αυτό. 29 παιχνίδια, 70 βαθμοί και η ΑΕΚ 30 παιχνίδια και 67 βαθμούς. Οι αριθμοί αυτό λένε. Τώρα το τι έγινε σε κλινικές, νοσοκομεία και δικαστήρια, είναι άλλο καπέλο, δεν είναι η στιγμή να το αναλύσουμε. Εμείς ετοιμάζουμε ομάδα να κερδίζουμε και κλινικές, νοσοκομεία και δικαστές», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Το αθηνοκεντρικό κράτος που τόσα χρόνια μας βασανίζει, τώρα πνέει τα λοίσθια και το καταλαβαίνει όλος ο κόσμος αυτό. Γιατί βγήκε μπροστά ένας υγιής σύλλογος και ένας πρόεδρος που αγαπάει το ποδόσφαιρο και τα ήθελε όλα καθαρά. Δεν μπόρεσε τελικά να κάνει την καθαρότητα πράξη 100%, αν και έκανε αρκετά πράγματα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Του χρόνου θα κάνουμε τέτοια πορεία που δεν θα μπορέσουν να κάνουν το παραμικρό, οτιδήποτε και να σκαρφιστούν. Πέρσι ήταν οι 7 αγωνιστικές, μετά άλλες 3 κεκλεισμένων των θυρών, όμως ήρθαν νίκες. Δεν μπορούν να πιάσουν πουθενά τον ΠΑΟΚ. Δεν χρωστάει πουθενά, έχει πληρωμένα τα πάντα στο δημόσιο, είναι ένας υγιέστατος σύλλογος. Αυτή είναι η αλήθεια. Εδώ στη Βόρεια Ελλάδα λέμε μόνο την αλήθεια χωρίς «ναι μεν, αλλά» όπως στην Αθήνα. Εδώ κατορθώσαμε μετά από πολλά χρόνια να ενώσουμε το ΠΟΚ. Έγιναν ένα για τον κοινό εχθρό, τον Σαββίδη. Μόλις μπαίνει κάποιος επιχειρηματίας από τη Βόρεια Ελλάδα πέφτουν να τον φάνε, αλλά ο Ιβάν Σαββίδης είναι πολύ μεγάλος και δεν μπορούν. Κανείς δεν διάβασε το υπόμνημα 46 σελίδων του ΠΑΟΚ πριν βγει η δικαστική απόφαση τόσο γρήγορα. Αυτό τα λέει όλα. Βλέπεις τι προσπαθούν να κάνουν. Μία από τις μεγαλύτερες νίκες του ΠΑΟΚ ήταν που όλοι οι αγνοί φίλαθλοι θαύμασαν την λαμπρή ομάδα και το εκπληκτικό ποδόσφαιρο που έπαιξε. Νομίζω αυτό που έκαναν φέτος ήταν το τελευταίο τους».

Για τη χθεσινή Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη: «Πήγε πολύ καλά, σε πάρα πολύ καλό κλίμα, ΠΑΟΚτσήδικο, οικογενειακό. Μίλησαν όλοι οι έφοροι όλων των τμημάτων, που δουλεύουν όλη τη χρονιά και δεν φαίνονται και περιμένουν αυτή τη στιγμή για να μιλήσουν ο καθένας για το τμήμα του, για τις επιτυχίες και τα σχέδια για τη νέα τριετία. Νομίζω ότι τα επόμενα τρία χρόνια ο ΠΑΟΚ θα μεγαλουργήσει ακόμη περισσότερο. Θα υπάρχει συνέχεια των τίτλων που έχει φέρει ο σύλλογος την τελευταία εξαετία. Με το ίδιο μεράκι και την ίδια αγάπη όλοι οι έφοροι θα κάνουν το καλύτερο για τον ΠΑΟΚ».

Για το θέμα του νέου γηπέδου: «Έχουν μπει οι βάσεις και συνεχίζουν να γίνονται κινήσεις. Υπάρχει ένας θαυμάσιος άνθρωπος και επιστήμονας που ασχολείται με το αντικείμενο, ο Γιάννης Δημογιάννης. Δεν χρειάζεται να λέει πολλά, κάνει μόνο έργα. Στην Ελλάδα ξέρετε βέβαια ότι υπάρχει πολύ χαρτομάνι. Προσπαθεί πρώτα να ετοιμάσει όλα αυτά τα χαρτιά, που είναι κάτι χρονοβόρο. Αφού προωθηθούν στις κατάλληλες υπηρεσίες θα είμαστε έτοιμοι να μπει η μπουλντόζα για το καινούργιο γήπεδο. Η προσπάθεια γίνεται σιγά – σιγά, δεν μπορεί να γίνει και πιο γρήγορα. Οι υπηρεσίες καθυστερούν. Δεν μπορεί να γίνει γρήγορα ένα τεράστιο έργο που θα δώσει πνοή στη Θεσσαλονίκη και στη Βόρεια Ελλάδα γενικότερα. Θα είναι ένα στολίδι για την Ελλάδα, δεν θα υπάρχει καλύτερο. Ο πρόεδρος ζήτησε να γίνει ένα γήπεδο σαν τα ευρωπαϊκά, ώστε αν είναι δυνατόν να φιλοξενήσει και τελικό του Europa League και να το παρακολουθήσουν οι Θεσσαλονικείς».

Για το τμήμα μπάσκετ: «Ο κ. Σαββίδης είναι κοντά και στο μπάσκετ, όπως και στα υπόλοιπα αθλήματα είναι δίπλα μας και μας δίνει ό,τι χρειάζεται. Αλλά δεν υπάρχει λόγος να μπει αυτή τη στιγμή επικεφαλής στο μπάσκετ, είναι αφοσιωμένος στο ποδόσφαιρο και δίνει στο μπάσκετ ό,τι χρειάζεται. Υπάρχει μια διοίκηση στην ΚΑΕ που μπήκε στο άρθρο 99 και βγήκε, ίσως είναι και η μοναδική επιχείρηση στην Ελλάδα που μπήκε και δεν πτώχευσε. Η διοίκηση αυτή τα κατάφερε. Χρειάζονται πολλά χρήματα για να σπάσεις το κατεστημένο της Αθήνας και των δύο ομάδων που έχουν θέση στην Ευρωλίγκα με τα συμβόλαια. Ο ΠΑΟΚτσής δεν είναι ποτέ ευχαριστημένος με την τρίτη θέση, αλλά τηρουμένων των αναλογιών ο ΠΑΟΚ έκανε πολύ καλή πορεία με νέο προπονητή και νέα φιλοσοφία. Του χρόνου με τις κατάλληλες προσθήκες η ομάδα θα πάει καλύτερα».

Για το πόλο: «Το πόλο δεν πήγε καλά φέτος. Πάντα ήμασταν μέσα στην εξάδα-τετράδα και φέτος την τελευταία αγωνιστική βγήκαμε 7οι. Δεν έγιναν σωστές κινήσεις εκεί και δεν ήταν καλή η πορεία. Οι ξένοι που πήραμε με μεταγραφές δεν ήταν αυτοί που έπρεπε. Αναλαμβάνουμε την ευθύνη γιατί αυτή η θέση δεν αντιπροσωπεύει τον ΠΑΟΚ. Το μειονέκτημα είναι ότι δεν υπάρχουν ομάδες στην Βόρεια Ελλάδα και αναγκαζόμαστε να παίζουμε όλα τα ματς στην Αθήνα και στα νησιά. Οι αποστολές κοστίζουν πολλά χρήματα και το κράτος πλέον δεν δίνει καμία επιχορήγηση, από το 2009. Εμείς θέλαμε μόνο τα έξοδα μετάβασης, αλλά πλέον δεν δίνονται αυτά και είναι όλα με χρήματα του Ερασιτέχνη. Του χρόνου θα προσπαθήσουμε να πάει καλύτερο το πόλο. Δεν θα γίνουν τα ίδια λάθη, όπως και σε κανένα άθλημα».

Για το βόλεϊ και τη συμφωνία με Αγκάμεζ τον οποίο δεν ήθελε ο Ρίτσι: «Και στο βόλεϊ έγιναν λάθη. Ο πρόεδρος είχε έτοιμο τον Αγκάμεζ για να τον φέρει στον ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο και θα παίρναμε περπατώντας το πρωτάθλημα. Αλλά ο προπονητής μας είχε άλλη αντίληψη. Έβλεπε διαφορετικά το βόλεϊ και δεν θέλησε να φέρουμε αυτόν τον κορυφαίο αθλητή του ευρωπαϊκού βόλεϊ. Και έτσι δεν μπορέσαμε να πάρουμε το πρωτάθλημα όπως θέλαμε. Υπήρχε συμφωνία με τον Αγκάμεζ και αντέδρασε ο Ρίτσι. Δεν τον ήθελε, πίστευε ότι δεν έκανε για αυτή την ομάδα. Αλλά δεν θα ξανακάνουμε τέτοια λάθη. Οι προπονητές είναι για να προπονούν και εμείς ως διοίκηση για να φέρνουμε τους παίκτες. Αυτό θα κάνουμε και ο προπονητής να συνηθίσει ότι αυτοί είναι οι παίκτες και με αυτούς πρέπει να δουλέψει. Και ειδικά όταν μιλάμε για παίκτη όπως ο Αγκάμεζ, όμως παρόλα αυτά ο Ρίτσι δεν τον ήθελε και δεν ξέρω για ποιους λόγους. Για τη νέα σεζόν θα γίνουν κινήσει που θα βοηθήσουν πραγματικά την ομάδα να επανέλθει στο πρωτάθλημα.

Για τον Ρίτσι: «Έχει τελειώσει ο Ρίτσι από τον πάγκο του ΠΑΟΚ. Για εμάς είναι αποτυχία το ότι δεν πήραμε το πρωτάθλημα. Κι ας έχει ο Ολυμπιακός τριπλάσιο μπάτζετ από εμάς. Εμείς έχουμε το μέταλλο του πρωταθλητή. Και δεν το δείξαμε στους τρεις αγώνες στα πλέι οφ, με εξαίρεση το πρώτο παιχνίδι στου Ρέντη, που μπορεί να άλλαζε τα δεδομένα. Δεν ήμασταν αντάξιοι των προσδοκιών, οπότε ο προπονητής έχει φύγει. Βρισκόμαστε σε αναζήτηση προπονητών και παικτών. Ο κόσμος θα χαρεί με τις κινήσεις που θα κάνουμε και η ομάδα θα πρωταγωνιστήσει ξανά με στόχο το πρωτάθλημα. Και ο Ιβάν Σαββίδης είναι κοντά στο βόλεϊ, όπως σε όλα τα αθλήματα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ