Επιμένουν στην Βραζιλία για τον Μπερνάρντ

Επιμένουν στην Βραζιλία για τον Μπερνάρντ

Οι Βραζιλιάνοι για ακόμη μία φορά αναφέρονται στο μέλλον του Μπερνάρντ στον Παναθηναϊκό και τον... στέλνουν πίσω στην πατρίδα του.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει και του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην επανεκκίνηση του πρωταθλήματος μετά τη διακοπή για τις Εθνικές ομάδας, με το όνομα του Μπερνάρντ να έρχεται ξανά στο προσκήνιο.

Συγκεκριμένα, από την πατρίδα του συνδέουν ξανά τον Βραζιλιάνο επιθετικό με την Ατλέτικο Μινέιρο, όντας αρκετά σίγουροι πως θα επιλέξει να γυρίσει πίσω και να αφήσει τους Πράσινους.

Όπως τονίζεται στο podcast της ιστοσελίδας «Portal do Atleticano» οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι σε καλό κλίμα, με την πιθανότητα ο 30χρονος μεσοεπιθετικός να μετακομίσει στη Μινέιρο από τον Ιανουάριο να είναι πιθανή, όμως σε μια τέτοια περίπτωση ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά για το επιτρέψει.

Γι’ αυτό και σημειώνεται ότι το πιο ρεαλιστικό σενάριο είναι ο Μπερνάρντ να παραμείνει κανονικά στους Πράσινους, εξαντλώντας το συμβόλαιό του, και το καλοκαίρι που θα μείνει ελεύθερος να γίνει παίκτης της Ατλέτικο Μινέιρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ