ΑΕΚ: Γίνονται επαγγελματίες 7 νεαροί από την Ακαδημία

ΑΕΚ: Γίνονται επαγγελματίες 7 νεαροί από την Ακαδημία

Οι Τσιβελεκίδης, Σταμούλης, Μπούσης, Χατζηεμμανουήλ, Γκίνης, Μπότος και Σαρδέλης το αμέσως επόμενο διάστημα θα υπογράψουν επαγγελματικά συμβόλαιο.

Την έμπρακτη εμπιστοσύνη της στα παιδιά που μαθαίνουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου στην Ακαδημία της δείχνει η διοίκηση της ΑΕΚ, καθώς το αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται να υπογράψουν επαγγελματικά συμβόλαια 7 νεαροί ποδοσφαιριστές.

Πρόκειται για τους Γιάννη Τσιβελεκίδη (18 ετών, στόπερ), Κώστα Σταμούλη (17 ετών, δεξιός μπακ), Μιχάλη Μπούση (19 ετών, στόπερ), Βασίλη Χατζηεμμανουήλ (19 ετών, τερματοφύλακας), Παναγιώτη Γκίνη (19 ετών, τερματοφύλακας), Φοίβο Μπότο (18 ετών, μέσο) και Γιάννη Σαρδέλη (18 ετών, μεσοεπιθετικός).

Ο Μανόλο Χιμένεθ και οι συνεργάτες του τη φετινή σεζόν παρακολουθούσαν συνεχώς τις ομάδες της Ενωσης που αγωνίζονται στα πρωταθλήματα υποδομής της Σούπερ Λίγκας και έχουν βρει αρκετούς ποδοσφαιριστές που έχουν όλα τα φόντα για να κάνουν λαμπρή καριέρα.

Οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές που προαναφέραμε θα υπογράψουν τα πρώτα τους επαγγελματικά συμβόλαια, με στόχο κάποια στιγμή στο μέλλον να φορέσουν τη φανέλα της πρώτης ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ