Δίνει «μάχη» για Ντέιβερσον ο Ολυμπιακός

Δίνει «μάχη» για Ντέιβερσον ο Ολυμπιακός

Ο Βραζιλιάνος σέντερ φορ της Παλμέιρας είναι η πιο δύσκολη περίπτωση λόγω των οικονομικών απαιτήσεων της βραζιλιάνικης ομάδας αλλά στο μεγάλο λιμάνι είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν την προσπάθεια.

Ο 27χρονος επιθετικός της Παλμέιρας, Ντέιβερσον είναι ο παίκτης που έχουν ξεχωρίσει από την πρώτη στιγμή οι ερυθρόλευκοι για την θέση του σέντερ φορ και ο Πέδρο Μαρτίνς έχει σχηματίσει πολύ καλή άποψη για τον παίκτη. Ο Πορτογάλος κόουτς της ομάδας του λιμανιού έχει παρακολουθήσει τον παίκτη και είναι ξεκάθαρο πως εγκρίνει την απόκτηση του Βραζιλιάνου και γι’ αυτό τον λόγο οι πειραιώτες δεν εγκαταλείπουν την υπόθεση.

Όλοι βέβαια γνωρίζουν ότι τα πράγματα δεν είναι εύκολα στην περίπτωση του Ντέιβερσον γιατί πολύ απλά ο παίκτης έχει συμβόλαιο με την Παλμέιρας και οι απαιτήσεις που προβάλλει η βραζιλιάνικη ομάδα είναι μεγάλες. Ο Ολυμπιακός είχε κάνει τις κινήσεις του πριν από λίγο καιρό, υπήρξε επαφή και με την πλευρά του παίκτη αλλά θα πρέπει να σημειωθεί πως η Παλμέιρας κοστολογεί τον Ντέιβερσον με 8 εκατ. ευρώ.

Όπως προαναφέραμε ο Πέδρο Μαρτίνς θεωρεί πολύ καλή επιλογή τον επιθετικό της Παλμέιρας και οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός δεν έχει εγκαταλείψει την υπόθεση του Βραζιλιάνου. Το αντίθετο μάλιστα καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι ερυθρόλευκοι είναι αποφασισμένοι να κάνουν ότι περνά από το χέρι τους για να υλοποιήσουν την συγκεκριμένη μεταγραφή.

Ο Ντέιβερσον από την πλευρά του θέλει να παίξει ξανά στην Ευρώπη και η επιθυμία του παίκτη μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στην προσπάθεια της ομάδας του Πειραιά να εντάξει στο δυναμικό της τον 27χρονο επιθετικό.

Οι επόμενες μέρες θα είναι καθοριστικές για την εξέλιξη της υπόθεσης και αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι υπάρχουν κι άλλες ομάδες που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Βραζιλιάνου σέντερ φορ. Ο Ολυμπιακός κάνει μεγάλη προσπάθεια για να υλοποιήσει την συγκεκριμένη μεταγραφή, δείχνοντας ότι θέλει να κάνει μεταγραφές που μπορούν να κάνουν την διαφορά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ