Περιμένει τον αντί-Αραούχο ο Χιμένεθ

Περιμένει τον αντί-Αραούχο ο Χιμένεθ

Ο Σέρχιο Αραούχο επέστρεψε στην Λας Πάλμας και η Ένωση καλείται να βρει τον αντικαταστάτη του Αργεντινού στην κορυφή της επίθεσης. Προτεραιότητα για τον Μανόλο Χιμένεθ η απόκτηση σέντερ φορ.

Ο Σέρχιο Αραούχο επέστρεψε στην ομάδα που ανήκει, δηλαδή την Λας Πάλμας κι αυτή την φορά όλα δείχνουν πως δεν θα επιστρέψει στην Ένωση. Αυτό άλλωστε επισήμανε με δηλώσεις του και ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, ο οποίος θα αναλάβει καθήκοντα τεχνικού διευθυντή στην ισπανική ομάδα. Αυτό σημαίνει πως η ΑΕΚ είναι υποχρεωμένη να βγει στην αγορά προς αναζήτηση σέντερ φορ κι αυτή είναι η προτεραιότητα του Μανόλο Χιμένεθ.

Ο Ισπανός τεχνικός της πρωταθλήτριας, θέλει να προχωρήσει άμεσα η ομάδα του στην απόκτηση του αντί-Αραούχο, θεωρώντας (και όχι άδικα) πως είναι ένα από τα σημαντικά κομμάτια του παζλ ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ο Χιμένεθ είναι σε συζητήσεις με την διοίκηση των κιτρινόμαυρων για το συγκεκριμένο θέμα και είναι πολύ πιθανό μέσα στις επόμενες μέρες να υπάρξουν εξελίξεις. Το σίγουρο είναι πως ο προπονητής της Ένωσης θέλει στην ομάδα του έναν επιθετικό που θα έχει τα χαρακτηριστικά του Αραούχο.

Αυτό διότι ο Χιμένεθ έχει πάντα στο μυαλό του και τον Μάρκο Λιβάγια και την συνεργασία που είχε ο Κροάτης επιθετικός με τον Αραούχο, παίζοντας λίγο πίσω από τον σέντερ φορ. Το ζητούμενο λοιπόν για τον προπονητή της ΑΕΚ είναι να βρει έναν επιθετικό που θα μπορεί να ταιριάξει με τον Λιβάγια.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ