Περιμένει τηλεφώνημα του ΠΑΟΚ ο Κόντε

Περιμένει τηλεφώνημα του ΠΑΟΚ ο Κόντε

Ο Ισπανός επιθετικός του ΠΑΣ Γιάννινα, μπορεί να συμφώνησε με τον ΠΑΟΚ, όμως βιώνει την δική αγωνία καθώς περιμένει ειδοποίηση από Θεσσαλονίκη για να υπογράψει, την στιγμή που στην Τούμπα ψάχνονται για επιθετικούς.

Μπορεί ΠΑΟΚ και ΠΑΣ Γιάννινα να συμφώνησαν για τη μεταγραφή του Πέδρο Κόντε, όμως όσο ο Ισπανός δεν βλέπει κάποιο μήνυμα από Τούμπα πλευρά τόσο ανησυχεί για την οριστικοποίηση αυτής της συμφωνίας. Ο έμπειρος επιθετικός βρίσκεται σε διακοπές στην πατρίδα περιμένοντας τα ευχάριστα νέα από Θεσσαλονίκη, ωστόσο ενημερώνεται καθημερινά από τον Τύπο πως οι ασπρόμαυροι έχουν βάλει στο μικροσκόπιο τους κι άλλους επιθετικούς.

Αυτή η εξέλιξη δεν χαροποιεί τον Κόντε καθώς μπορεί η συμφωνία που υπήρξε ανάμεσα στις δύο ομάδες να χαλάσει και ο ίδιος είτε να παραμείνει στα Γιάννενα βάση συμβολαίου ή να αναζητήσει αλλού την τύχη του.

Τόσο ο ίδιος, όσο και η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα είναι υποχρεωμένοι να κάνουν υπομονή μέχρι της 20 Ιουνίου όταν και θα αναχωρήσει η αποστολή του ΠΑΟΚ για την Ολλανδία όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Αν το όνομα του Κόντε δεν είναι στη λίστα του Δικεφάλου τότε θα πρέπει να κοιτάξει προτάσεις που τυχόν έχει στα χέρια του είτε τώρα ειτε εκείνο το διάστημα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ