Η επι-στροφή του Ολυμπιακού στην Βραζιλία

Η επι-στροφή του Ολυμπιακού στην Βραζιλία

Ο Ολυμπιακός κινείται σε (μεταγραφικούς) ρυθμούς σάμπα κι αυτό αρέσει στον κόσμο της ομάδας. Η επι-στροφή των Βραζιλιάνων παικτών στα μεταγραφικά δρώμενα των ερυθρόλευκων και ο ρόλος του Πέδρο Μαρτίνς.

Η απόφαση του Ολυμπιακού να συμφωνήσει με τον Πέδρο Μαρτίνς για την τεχνική ηγεσία του συλλόγου, διαμορφώνει και ένα νέο «σκηνικό» στις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας του λιμανιού. Μια απλή ματιά στα ρόστερ των ομάδων που είχε δουλέψει στην Πορτογαλία ο 48χρονος προπονητής, είναι αρκετή για να καταλάβει κάποιος ότι ο Μαρτίνς έχει πολύ καλή άποψη για τους Βραζιλιάνους παίκτες.

Ήταν λοιπόν εμφανές πως από την στιγμή που ο Μαρτίνς επιθυμεί την συνεργασία με Βραζιλιάνους, να κοιτάξουν οι ερυθρόλευκοι με ιδιαίτερο ενδιαφέρον παίκτες από την Βραζιλία. Είτε αυτοί αγωνίζονται στη χώρα της σάμπα είτε στην Ευρώπη και η συγκεκριμένη μεταγραφική κατεύθυνση έχει ενθουσιάσει τους φίλους του Ολυμπιακού.

Αυτή την στιγμή λοιπόν δύο βασικοί μεταγραφικοί στόχοι των ερυθρόλευκων είναι Βραζιλιάνοι. Από την μία ο Μολέντο για την θέση του κεντρικού αμυντικού και από την άλλη ο Ντέιβερσον για την θέση του σέντερ φορ.

Δεν πρέπει επίσης να ξεχνά κάποιος και τις εισηγήσεις που έχει κάνει ο νέος τεχνικός της ομάδας του Πειραιά. Και δύο από τα πρώτα ονόματα που ανέφερε ο προπονητής του Ολυμπιακού στην διοίκηση του συλλόγου, είναι πάλι Βραζιλιάνοι παίκτες που αγωνίζονται στο πορτογαλικό πρωτάθλημα.

Ο λόγος για τον κεντρικό αμυντικό της Γκιμαράες, Πεδράο και τον σέντερ φορ της Πορτιμονένσε, Φαμπρίτσιο. Δύο παίκτες για τους οποίους έχει πολύ καλή άποψη ο προπονητής του Ολυμπιακού, με τον Μαρτίνς να θεωρεί ότι είναι σε θέση να ανταποκριθούν στις μεγάλες απαιτήσεις που υπάρχουν στον Ολυμπιακό.

Αυτό λοιπόν που έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και σίγουρα δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο είναι η επι-στροφή του Ολυμπιακού στους Βραζιλιάνους παίκτες. Κι αυτή είναι μια εξέλιξη που δημιουργεί ενθουσιασμό και καλό κλίμα στις τάξεις των φιλάθλων της ομάδας του Πειραιά.

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού έχουν μια μοναδική σχέση με τους Βραζιλιάνους παίκτες και δεν θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά τα πράγματα, όταν την φανέλα της ομάδας έχουν φορέσει τεράστιοι παίκτες όπως ο Ζιοβάνι και ο Ριβάλντο.

Το πλάνο των πειραιωτών για τη νέα σεζόν είναι ξεκάθαρο. Η δημιουργία μιας νέας ομάδας που θα έχει ένα και μοναδικό στόχο, την επιστροφή στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου. Φαίνεται λοιπόν πως οι Βραζιλιάνοι παίκτες είναι πολύ πιθανό να έχουν σημαντικό ρόλο στην πορεία του Ολυμπιακού την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Από την στιγμή μάλιστα που ο νέος προπονητής της ομάδας του λιμανιού θέλει Βραζιλιάνους παίκτες στη νέα προσπάθεια που ξεκινά, είναι λογικό η διοίκηση των ερυθρόλευκων να δίνει βαρύτητα σε συζητήσεις με παίκτες από την χώρα της σάμπα, τους οποίους έχει προτείνει ο Μαρτίνς. Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις όπως ο Μολέντο για τον οποίο έχουν ξεκάθαρη άποψη οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού λόγω της θητείας του 31χρονου στόπερ στο ελληνικό πρωτάθλημα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ