Ο Ντέμης Νικολαΐδης αποκάλυψε τι ομάδα θα υποστήριζε αν δεν ήταν ΑΕΚ (vid)

Ο Ντέμης Νικολαΐδης αποκάλυψε τι ομάδα θα υποστήριζε αν δεν ήταν ΑΕΚ (vid)

Ο Ντέμης Νικολαΐδης, προχώρησε στην αποκάλυψη τι ομάδα θα υποστήριζε αν δεν ήταν ήταν φίλαθλος της ΑΕΚ, σε ένα αρκετά υποθετικό σενάριο.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης είναι ένας από τους πιο πιστούς οπαδούς της ΑΕΚ, αφού το πάθος του για την ομάδα, τον οδήγησε να αφήσει νωρίτερα το ποδόσφαιρο και να ασχοληθεί με την «Ένωση» σε διοικητικό επίπεδο.

Ο Ντέμης κλήθηκε να απαντήσει σε μία αρκετά υποθετική ερώτηση, καθώς έπρεπε να πει τι ομάδα θα ήταν αν δεν ήταν ΑΕΚ και αυτός απάντησε ΠΑΟΚ, σε βίντεο που δημοσίευσε στο προφίλ του.

Διαβάστε επίσης: Λίβερπουλ: Η μεγάλη ευκαιρία του Κώστα Τσιμίκα (vids)

Ο Νικολαΐδης ανέφερε χαρακτηριστικά: 

«Αυτό το έχω απαντήσει όταν ήμουν εν ενεργεία παίκτης. Υπήρχε αυτή η ερώτηση. Είχα απαντήσει, όπως απαντώ και τώρα, ότι αν δεν ήμουν ΑΕΚ θα μπορούσα να είμαι ΠΑΟΚ. Έχει εξήγηση αυτό. Η ιστορία λέει ότι ήρθαν το ’22 μετά από τη Μικρασιατική Καταστροφή και έφτιαξαν την ομάδα (σ.σ. ΑΕΚ) οι πρόσφυγες. Κάποιοι δεν βρήκαν δουλειά από την ομάδα και μετανάστευαν στη Θεσσαλονίκη. Ουσιαστικά, τα ίδια άτομα έφτιαξαν και τον ΠΑΟΚ.

Είμαστε σαν «ξαδελφάκια» με τον ΠΑΟΚ. Δεν έχω καταλάβει ποτέ την έχθρα που υπάρχει τα τελευταία χρόνια. Νομίζω πως η πιο συγγενική ομάδα με την ΑΕΚ είναι ο ΠΑΟΚ. Το ίδιο θα απαντήσω και τώρα. Αν δεν ήμουν ΑΕΚ, θα ήμουν ΠΑΟΚ. Αλλά δεν μου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό. Υποθετική ερώτηση, υποθετική απάντηση. ΑΕΚ είμαστε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ