Καμαρά : «Ανυπομονώ να αγωνιστώ στον Ολυμπιακό»

Καμαρά : «Ανυπομονώ να αγωνιστώ στον Ολυμπιακό»

Ο ταλαντούχος μέσος της Αζαξιό, Μοχάμεντ Μαντί Καμαρά, ο οποίος είναι κλεισμένος εδώ και μήνες από τον Ολυμπιακό, δεν έκρυψε την ανυπομονησία του να αγωνιστεί στους «ερυθρόλευκους».

Αντίστροφα μετράει ο Καμαρά για τον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας, που θα είναι ο Ολυμπιακός.

Ο 21χρονος αμυντικός μέσος από τη Γουινέα αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια για τους Πειραιώτες, ενώ υποστήριξε πως μιλάει συχνά στο τηλέφωνο με τον Φρανσουά Μοντέστο.

Παράλληλα, αποκάλυψε πως η συμφωνία του με τους «ερυθρόλευκους» επιτεύχθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν και είχε έρθει στην Ελλάδα για να ολοκληρωθεί το deal.

Ο Καμαρά ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του με την ομάδα της Κορσικής την προσεχή Κυριακή (27/5) στον επαναληπτικό αγώνα μπαράζ, στην έδρα της Τουλούζ.

Χθες Τετάρτη (23/5), η Αζαξιό ηττήθηκε με 3-0 στο πρώτο παιχνίδι για μία θέση στη Ligue 1 της νέας σεζόν και το έργο της είναι εξαιρετικά δύσκολο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Καμαρά σε αφρικανικό ΜΜΕ:

«Ήμουν στην Ελλάδα τον περασμένο Φεβρουάριο και επισκέφθηκα τις εγκαταστάσεις της ομάδας. Ο Ολυμπιακός είναι ένας επαγγελματικός σύλλογος και μου αρέσει που θα βρίσκομαι εκεί. Επικοινωνώ συχνά με τον αθλητικό διευθυντή (σ.σ.: Μοντέστο). Μάλιστα, με πήρε και σήμερα τηλέφωνο. Μετά από κάθε ματς της Αζαξιό με καλεί και αναλύει την εμφάνισή μου. Επίσης, μου δίνει συμβουλές για το πώς θα πρέπει να διαχειρίζομαι το lifestyle μου προκειμένου να γίνω σπουδαίος ποδοσφαιριστής. Ανυπομονώ να επιστρέψω στον Ολυμπιακό τον Ιούνιο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ