Αστέρας Τρίπολης: Εκτός με ΑΕΚ οι Γκος και Σίτο

Αστέρας Τρίπολης: Εκτός με ΑΕΚ οι Γκος και Σίτο

Χωρίς τους Γκος, Σίτο αλλά και Βίκο θα παραταχθεί η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς στο ματς κόντρα στην ΑΕΚ (22/10, 16:00) για την 8η αγωνιστική της Super League.

Με αρκετές απουσίες θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ (22/10, 16:00)για την 8η αγωνιστική της Super League ο Αστέρας Τρίπολης καθώς οι Γκος, Σίτο και Βίκο έχουν τεθεί νοκ-άουτ.

Αρχικά ο Σον Γκος παρότι είχε ανεβάσει ρυθμούς αλλά ένα χτύπημα στο γόνατο στην πιο πρόσφατη προπόνηση των Αρκάδων τον έθεσε εκτός για το κρίσιμο ματς με την Ένωση. Τα θετικά νέα τόσο για τον Βορειοϊρλανδό αλλά και για την ομάδα είναι ότι η μαγνητική που υποβλήθηκε ήταν καθαρή και από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα ενταχθεί στο κανονικό πρόγραμμα.

Διαβάστε επίσης: Μεγάλο ντέρμπι στο Κύπελλο: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός στους «16»!

Ο Σίτο ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη βουβωνική χώρα και συνεχίζει ατομικό και θεραπείες με αποτέλεσμα να μην προλαβαίνει τον κυριακάτικο αγώνα, ενώ ο Βίκο συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμά του.

Όπως ενημέρωσε η ίδια η ομάδα το «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» αναμένεται να είναι κατάμεστο καθώς όλα τα διαθέσιμα εισιτήρια εξαντλήθηκαν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ