«Πρόταση της ΑΕΚ στον Ελ Ζαρ» (vid)

«Πρόταση της ΑΕΚ στον Ελ Ζαρ» (vid)

Σε συζητήσεις με τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ, Ναμπίλ Ελ Ζαρ, φέρεται να βρίσκεται η ΑΕΚ, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν τα δημοσιεύματα από την Ιβηρική Χερσόνησο. Συγκεκριμένα, τα ρεπορτάζ από την Ισπανία γράφουν ότι η Ενωση έχει χτυπήσει την πόρτα του Μαροκινού εξτρέμ και μάλιστα έχει καταθέσει πρόταση στην πλευρά του παίκτη. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή, […]

Σε συζητήσεις με τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ, Ναμπίλ Ελ Ζαρ, φέρεται να βρίσκεται η ΑΕΚ, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν τα δημοσιεύματα από την Ιβηρική Χερσόνησο. Συγκεκριμένα, τα ρεπορτάζ από την Ισπανία γράφουν ότι η Ενωση έχει χτυπήσει την πόρτα του Μαροκινού εξτρέμ και μάλιστα έχει καταθέσει πρόταση στην πλευρά του παίκτη.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά την ελληνική πραγματικότητα, καθώς είχε αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ τη σεζόν 2010-2011. Τη φετινή χρονιά ο Ελ Ζαρ αγωνίστηκε στη Λεγκανές και ήταν συμπαίκτης με τον Δημήτρη Σιόβα, πραγματοποιώντας 30 συμμετοχές, στις οποίες είχε 2 γκολ και 1 ασίστ.

Ο 31χρονος εκτός από τον ΠΑΟΚ και την Λεγκανές, στο παρελθόν είχε φορέσει επίσης τις φανέλες των Λίβερπουλ (2006-2011), Λεβάντε (2011-2015) και Λας Πάλμας (2015-2017) και είναι διεθνής με την ανδρική ομάδα του Μαρόκο. Ο Μανόλο Χιμένεθ τον γνωρίζει πολύ καλά από τη θητεία του στην Ισπανία, στην οποία όπως αναφέραμε αγωνίζεται από το 2011, με τους Ιβηρες να παρουσιάζουν τον Ελ Ζαρ ως έναν από τους υποψήφιους αντικαταστάτες του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου.

Η ΑΕΚ από την πλευρά της, πάντως, διαψεύδει τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα, με τους ανθρώπους του συλλόγου να τονίζουν ότι «δεν υπάρχει θέμα Ελ Ζαρ».

Δείτε τον εν δράσει:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ