Μορόν: «Στον Αρη ανέκτησα τον ενθουσιασμό μου»

Μορόν: «Στον Αρη ανέκτησα τον ενθουσιασμό μου»

Ο Λορέν Μορόν μίλησε για τα όσα πέρασε στην καριέρα του, το πέρασμά του από την Ρεάλ Μπέτις, αλλά και τις εμπειρίες στον Άρη.

Ο Λορέν Μορόν, μίλησε στην εκπομπή «El Pelotazo», στο Canal Sur Radio, τόσο για την Ρεάλ Μπέτις όπου και ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά, όσο και για τον νέα του ομάδα, τον Άρη.

Για τον Άρη: «μόλις ξεκίνησε η σεζόν, αλλά ναι, ανακτώ τα συναισθήματά μου. Πάει πολύς καιρός που είχα τόσα λεπτά και τόση συνέπεια με το γκολ. Τα συναισθήματα είναι πολύ καλά και ανακτώ τον ενθουσιασμό μου για το ποδόσφαιρο. Νόμιζα ότι θα μου κόστιζε περισσότερο, το ότι πέρασα σχεδόν δύο χρόνια χωρίς να παίξω. Τα τελευταία χρόνια δεν ήταν θετικά και σε κάνουν να χάσεις λίγο τον ενθουσιασμό σου για ποδόσφαιρο. Δεν το έχασα ποτέ τελείως, αλλά είναι αλήθεια ότι ήταν μια εποχή που έκανες πολλές ερωτήσεις στον εαυτό σου και ψυχολογικά αυτό φαίνεται. Πήγα σε επαγγελματίες εκείνη την εποχή και δεν πέρασα καλά».

Διαβάστε επίσης: Κώστας Σλούκας: Το βάρος του «ηγέτη» τον «πλακώνει»

Για την παρουσία του σε Εσπανιόλ και Λας Πάλμας όπου και ήταν δανεικός. «Δεν μετανιώνω. Είναι όλες εμπειρίες και αθροίζονται. Είναι αλήθεια ότι πριν φύγω για την Εσπανιόλ θα μπορούσα να είχα αντέξει λίγο περισσότερο στην Μπέτις, αλλά τελικά έρχονται πολλά πράγματα μαζί. Με υποδέχτηκαν υπέροχα εκεί και λειτούργησε ως καλή εμπειρία. Στη Λας Πάλμας, το ίδιο. Εζησα την εμπειρία μιας ανόδου, αλλά δεν ήμουν καλά ενσωματωμένος στην ομάδα και δεν κατάφερα ποτέ να προσαρμοστώ. Εδωσα τον καλύτερο αυτό μου στην Μπέτις, όχι μόνο στους αγώνες αλλά και στις προπονήσεις και σε καθημερινή βάση. Ηταν δύσκολη κατάσταση, γιατί ο προπονητής δεν με υπολόγιζε».

Για τον Μανουέλ Πελεγκρίνι που τον είχε προπονητή στην Μπέτις υπογράμμισε ότι «μίλησα μαζί του. Αν και δεν υπολόγιζε σε μένα, μιλούσαμε συχνά. Με ενθάρρυνε, έβλεπε ότι προπονούμουν καλά. Μου υποσχέθηκε ότι τελικά θα ερχόταν η ευκαιρία μου, την είχα στο Σούπερ Καπ κόντρα στην Μπαρτσελόνα και το εκμεταλλεύτηκα. Εβαλε ένα υπέροχο γκολ που το πανηγύρισα με λυγμούς. Μου είπε πράγματα που έπρεπε να βελτιώσω και τα έκανα. Κάθε προπονητής έχει τα γούστα και τις απόψεις του. Δεν του άρεσα σαν παίκτης, αλλά δεν πειράζει. Δούλεψα χωρίς κανένα πρόβλημα και του είπα ότι όταν με χρειαζόταν θα ήμουν έτοιμος. Η σχέση μου μαζί του ήταν πάντα πολύ καλή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ