Άρης: Με Νταρίντα αλλά χωρίς Ζουλ κόντρα στον Πανσερραϊκό

Άρης: Με Νταρίντα αλλά χωρίς Ζουλ κόντρα στον Πανσερραϊκό

Ο Τσέχος μέσος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του αυριανού (21/10) εντός έδρας αγώνα με την ομάδα των Σερρών, ενώ εκτός έμεινε ο Καμερουνέζος μέσος.

Η προετοιμασία του Άρη για την αυριανή (21/10) εντός έδρας αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό ολοκληρώθηκε με την απογευματινή προπόνηση, μετά το τέλος της οποίας ο Άκης Μάντζιος ανακοίνωσε την αποστολή. Σε αυτήν συμπεριλήφθηκε ο Νταρίντα, που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις, όπως και οι Πάβισιτς και Τζούρασεκ.

Αντίθετα, εκτός έμεινε, μεταξύ άλλων, ο Ζουλ που δεν ήταν απόλυτα έτοιμος, καθώς και οι τραυματίες Ρουπ, Σαβέιρο, Γκαρθία, Βέλεθ και Δεληζήσης.

Διαβάστε επίσης: Ντέρμπι «αιωνίων» και… ανοιχτό «μονοπάτι» για την ΑΕΚ: Όλα τα ζευγάρια του Κυπέλλου και ο δρόμος μέχρι τον τελικό

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εντός έδρας αγώνα με τον Πανσερραϊκό (21/10), στο πλαίσιο της 8ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης (20:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Χουτεσιώτης, Montoya, Odubajo, Fattore, Ferrari, Matarrita, Fabiano Leismann, Brabec, Darida, Verstraete, Djurasek, Pavicic, Doukoure, Pardo, Menendez, Moberg Karlsson, Suleymanov, Loren Moron, Zamora, Χριστοδουλόπουλος, Παναγίδης.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Rupp, Saverio, Jean Jules Mvondo, Fran Velez, Manu Garcia, Δεληζήσης (τραυματίες)».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ