Άρης: Με Τζούρασεκ και Μοντόγια κόντρα στον Πανσερραϊκό (Pic)

Άρης: Με Τζούρασεκ και Μοντόγια κόντρα στον Πανσερραϊκό (Pic)

Ο Κροάτης μέσος και ο Ισπανός δεξιός μπακ είναι τα νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα στο σημερινό (21/10, 20.00) παιχνίδι με την ομάδα των Σερρών στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο Νέβεκ Τζούρασεκ επιστρέφει στην ενδεκάδα του Άρη στη σημερινή (21/10, 20.00) αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο Κροάτης μέσος πήρε τη θέση του Βλαντιμίρ Νταρίντα στα χαφ, καθώς ο τελευταίος δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις και ο Άκης Μάντζιος δεν ήθελε να ρισκάρει τη συμμετοχή του. Ακόμα, ο Μοντόγια αντικατέστησε τον Οντουμπάζιο στο δεξί άκρο της άμυνας.

Ο προπονητής του Άρη παρατάσσει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και τερματοφύλακα τον Κουέστα. Ο Μοντόγια θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Φεράρι το αριστερό, ενώ οι Φαμπιάνο και Μπράμπετς είναι το αμυντικό δίδυμο.

Διαβάστε επίσης: Απίστευτο αυτό που συμβαίνει με τον Παναθηναϊκό (pic)

Οι Βερστράτε και Νταρίντα θα αγωνιστούν στα αμυντικά χαφ, ο Σουλεϊμάνοφ στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, ο Μενέντες στην αριστερή, ενώ ο Πάρδο πίσω από τον Μορόν, που θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.

Στον πάγκο για τον Άρη βρίσκονται οι: Χουτεσιώτης, Οντουμπάζιο, Ματαρίτα, Ντουκουρέ, Νταρίντα, Κάρλσον, Σαμόρα, Χριστοδουλόπουλος και Παναγίδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ