ΟΦΗ : «Έχει μπει τάξη στην ΠΑΕ, θα γίνουν 4 καλές μεταγραφές»

ΟΦΗ : «Έχει μπει τάξη στην ΠΑΕ, θα γίνουν 4 καλές μεταγραφές»

Τον απολογισμό της σεζόν που τελείωσε, αλλά και στα πλάνα για εκείνη που έρχεται, αναφέρθηκε, μέσω συνέντευξης τύπου που παραχώρησε την Πέμπτη (24/5), η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ.

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης γύρω από τα θέματα του ΟΦΗ, έδωσαν οι άνθρωποι της ομάδας. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Αλετράς υποστήριξε ότι πλέον έχει μπει μια τάξη στα οικονομικά των ασπρόμαυρων, ενώ παράλληλα έκανε έκκληση στον κόσμο της ομάδας προκειμένου να έρθει κοντά και να βοηθήσει ενόψει της επιστροφής των Κρητικών στη Σούπερ Λίγκα.

Μάλιστα έγινε γνωστή η έκπτωση που θα ισχύσει στα εισιτήρια διαρκείας, σε όσους σπεύσουν να τα προμηθευτούν μέχρι τις 15 Ιουνίου. Ακόμη οι διοικούντες αναφέρθηκαν στα θέματα των ανανεώσεων και των μεταγραφών, για το σχεδιασμό που γίνεται για την Σούπερ Λίγκα.

«Εχει μπεί μια τάξη σε υποθέσεις και εκκρεμότητες. Τόσο με το δημόσιο, όσο με ποδοσφαιριστές. Σήμερα είναι τακτοποιημένα ή διακανονισμένα τα πάντα» ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Γιώργος Αλετράς, ο οποίος τόνισε τη σημασία ο κόσμος του ΟΦΗ να συμβάλλει οικονομικά αυτήν την «νεκρή περίοδο», καθώς όπως είπε «δεν περιμένουμε μόνο τα εισιτήρια της Κυριακής και τα διαρκείας για να βγάλουμε τις υποχρεώσεις μας. Η ομάδα χρειάζεται αρκετά χρήματα. Εμεις ζητάμε απλά τη συμβολή του κόσμου σε αυτό», ανέφερε.

Ενώ εξέφρασε την εκτίμηση ότι το οικονομικό πλάνο, που θα παρουσιαστεί στους μετόχους, με αφορμή την άνοδο της ομάδας στην Σούπερ Λίγκ, θα τους κάνει να ανταποκριθούν.
Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Κώστας Καζανάκης, τόνισε ότι «η πόρτα του ΟΦΗ είναι ανοιχτή σε παλιούς και νέους μετόχους» και υπογράμμισε ότι «δεν περισσεύει κανείς».
Για τις ανανεώσεις τόνισε πως «ακολουθούμε κατά γράμμα την εισήγηση του Νίκου Παπαδόπουλου» και υπογράμμισε ότι «τα παιδιά που έφεραν την ομάδα εδώ, δεν θα τα αδικήσουμε».

Ενώ για τις μεταγραφές, ανέφερε πως «υπολογίζουμε ότι θα κάνουμε περίπου 4 καλές μεταγραφές, που θα κάνουν την διαφορά, ίσως χρειαστούμε ένα-δυο δανεικούς από κάποιες ομάδες και νομίζω θα καλυφθούμε. Να είστε σίγουροι ότι η ομάδα έχει τα εχέγγυα να προχωρήσει».

Ο Μανόλης Γουρνιεζάκης από το τμήμα μάρκετινγκ ανέπτυξε τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας και τις προνομιακές, που θα ισχύσουν σε όσους σπεύσουν να αγοράσουν διαρκείας μέχρι τις 15 Ιουνίου.

Οι προνομιακές τιμές είναι:
-100 ευρώ (αντί 120) στη θύρα 1.
-250 ευρώ (αντί 300) στις θύρες 2 και 3.
-350 ευρώ (αντί 400) στη θύρα 7
-350 ευρώ (αντί 400) στη θύρα 9 (κάτω διάζωμα)
-600 ευρώ αντί (700) στη θύρα 9 (πάνω διάζωμα).

Για τις τιμές στις θύρες 4,5 θα γίνει μια συζήτηση με τους οργανωμένους, ενώ για την θύρα 6 υπάρχει η σκέψη να διατεθεί σε σχολεία και αθλητές ακαδημών. Ο Δημήτρης Αποστολάκης από τις δημόσιες σχέσεις της ΠΑΕ ανέφερε ότι «υπάρχει και αγωνιστικό ενδιαφέρον στο παιχνίδι με τη Σπάρτη, γιατί η ομάδα πρέπει να κερδίσει και να κατακτήσει τον τίτλο».

Aκόμη οι άνθρωποι του ΟΦΗ αναφέρθηκαν στο τηλεοπτικό συμβόλαιο με τη NOVA το οποίο χαρακτηρίστηκε ως καλή συμφωνία, αλλά και για την προετοιμασία, για την οποία εξετάζονται προτάσεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Αναλυτικά οι αναφορές στη συνέντευξη τύπου:

Γιώργος Αλετράς (πρόεδρος ΠΑΕ ΟΦΗ 1925): «Η σημερινή συνάντηση γίνεται με αφορμή την προπώληση των εισιτήριων διαρκείας για τη νέα περίοδο, αλλά και να αναφερθούμε σε τρέχοντα θέματα της ομάδας. Θέλουμε να υπάρχει μια αμεσότητα με τον κόσμο και συχνή ενημέρωση. Σε αυτούς τους μήνες έχουν γίνει πολλά στην ομάδα. Εχει μπεί μια τάξη σε υποθέσεις και εκκρεμότητες. Τόσο με το δημόσιο, όσο με ποδοσφαιριστές. Σήμερα είναι τακτοποιημένα ή διακανονισμένα τα πάντα. Εχουν πληρωθεί παίκτες του παρελθόντος με αρκετά χρήματα.

Γλυτώσαμε ποινές και με λίγα χρήματα ακόμη, κλείνουμε όλους τους παίκτες απο τα παλιά.
Υπάρχει ρύθμιση σε εφορία και ΙΚΑ και γενικά υπάρχει μια τάξη, για την οποία μόνο εμείς ξέρουμε με τι κόπο, το καταφέραμε αυτό. Ολο αυτό θέλουμε να το διατηρήσουμε και με τα παιδιά που είναι σήμερα στην ομάδα και την ανέβασαν γιατί δεν το αξίζουν να φύγουν για διακοπές χωρίς χρήματα.

Πρέπει να τους ικανοποιήσουμε. Εχουν δοθεί πολλά χρήματα στα παλιά και μπορώ να πώ ότι αν είχαμε αυτά τα χρήματα για να τα διαθέσουμε στους παίκτες, δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα. Στο να βρεθούν όλα αυτά τα χρήματα που δόθηκαν, βοήθησαν πολλοί άνθρωποι.
Είναι μέτοχοι, είναι εν δυνάμει μέτοχοι που έχουν συμμετάσχει στην τελευταία αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και μόλις αυτή πιστοποιηθεί θα είναι μέτοχοι, είναι απλοί φίλοι της ομάδας, που μας διευκόλυναν σε κρίσιμες στιγμές που κινδυνεύαμε να χάσουμε προθεσμίες.

Αυτή η συσπείρωση, έχει φέρει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Σε αυτήν την προσπάθεια δεν πρέπει να λείπει κανείς. Χρειαζόμαστε και την βοήθεια των φιλάθλων, μέσα από τα εισιτήρια διαρκείας που είναι έτοιμα προς διάθεση στον κόσμο. Αυτά τα χρήματα που περιμένουμε να εισπράξουμε είναι σημαντικά σε μια νεκρή περίοδο εισπράξεων. Την Κυριακή έχουμε το παιχνίδι με τη Σπάρτη. Δεν πανηγυρίζουμε για την άνοδο στην Σούπερ Λίγκ, απλά είμαστε ευχαριστημένοι και ικανοποιημένοι. Αλλά και ανακουφισμένοι. Θα χαρούμε, θα διασκεδάσουμε, αλλά από την επόμενη μέρα μας περιμένει πολύ δουλειά. Εχουμε ήδη ξεκινήσει, οι απαιτήσεις είναι μεγάλες».

Κώστας Καζανάκης (αντιπρόεδρος ΠΑΕ ΟΦΗ 1925):
“Σήμερα πρέπει να είμαστε όλοι χαρούμενοι. Η ομάδα βρίσκεται εκεί που αξίζει.
Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, στα παιδιά που ανέλαβαν την ομάδα σε μια δύσκολη στιγμή. Εφεραν εις πέρας ένα πολύ δύσκολο ρόλο. Πέρασαν πολλά. Εμείς κάποιοι παλιοί τους βοηθήσαμε. Εκτός από το αγωνιστικό, που οι προπονητές και οι παίκτες υπερέβαλλαν εαυτούς, το ίδιο έκαναν και τα παιδιά που μπήκαν μπροστά από το Πρωτοδικείο και θα τα γράψει η ιστορία του ΟΦΗ. Φτάσαμε όλοι μαζί εκεί που έπρεπε να φτάσει η ομάδα.
Ευχαριστώ όλους τους μετόχους, που υπήρχαν στην ομάδα μέχρι σήμερα και αυτούς που θα υπάρξουν αύριο.

Στο δικό μου τομέα, που είναι δύσκολος, μη νομίζετε ότι είναι εύκολη η αποστολή μου. Μεγάλη συμβολή για να βελτιωθούν οι συνθήκες στον ΟΦΗ, μποτρούν να παίξουν και οι φίλαθλοι της ομάδας. Για μένα είναι πρωτόγνωρο για μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό, να μη γεμίζει το γήπεδο. Τα έσοδα αυτά από τα εισιτήρια του γηπέδου, μας βοηθάνε να καλύψουμε τρύπες.

Για αυτό από τη μεριά μου, παρακαλώ τον απλό φίλαθλο, να είναι κοντά μας και αυτήν την Κυριακή. Με τη φωνή τους και την οικονομική τους συμμετοχή θα μας βοηθήσουν να κλείσουμε κάποια πράγματα. Κανένας παίκτης δεν πρέπει να φύγει με άδεια τσέπη. Πρέπει να βοηθήσουμε όλοι να φύγουν χαρούμενοι οι παίκτες. Θα προσπαθήσουμε αυτά τα παιδιά να είναι κοντά μας και του χρόνου.

Στα χέρια μας, εγώ και ο πρόεδρος, έχουμε μια επιθυμία από τον προπονητή μας Νίκο Παπαδόπουλο, για κάποιες ανανεώσεις και κάποιες αποδεσμεύσεις. Τις ακολουθούμε πιστά. Δεν θα χαλάσουμε το χατίρι στον προπονητή. Θα κρεμάσουμε όμως το καλάθι, εκεί που φτάνει το χέρι μας.

Προσπαθώ να κλείσω τις ανανεώσεις και τις αποδεσμεύσεις. Οι μεταγραφές που θα γίνουν, θα είναι μεταγραφές, που θα κάνουν την διαφορά. Να είστε σίγουροι ότι η ομάδα, έχει τα φόντα και του χρόνου να φτάσει εκεί που πρέπει».

Μανόλης Γουρνιεζάκης (Τμήμα μάρκετινγκ ΠΑΕ ΟΦΗ 1925):

«Πρώτη φορά είμαστε έτοιμοι τόσο νωρίς να ανακοινώσουμε τα διαρκείας. Χρειαζόμαστε τη βοήθεια του κόσμου σε αυτή τη φάση. Υπάρχει ένα πλάνο προνομιακής τιμής για την προπώληση των εισιτηρίων διαρκείας. Το οποίο διαμορφώνεται ανάλογα με τη θύρα.
Μέχρι τις 15 Ιουνίου.

-Για τη θύρα 1 η κανονική τιμή είναι 120 ερρώ και η προνομιακή διαμορφώνεται στα 100 ευρώ.
-Για τις θύρες 2 και 3 η κανονική τιμή είναι 300 ευρώ και η προνομιακή 250 ευρώ.
-Για τη θύρα 7 η κανονική τιμή θα είναι 400 ευρώ και η προνομιακή 350 ευρώ.
-Για τη θύρα 8 η κανονική τιμή θα είναι 300 ευρώ και η προνομιακή 250.
-Για τη θύρα 9 (κάτω διάζωμα) η κανονική τιμή είναι 400 ευρώ και η προνομιακή 350.
-Για τη θύρα 9 (πάνω διάζωμα) η κανονική τιμή είναι 700 ευρώ και η προνομιακή 600.
Για τις θύρες 4,5 θα γίνει μια συζήτηση με τους οργανωμένους φιλάθλους, σε ότι αφορά την τιμή. Ενώ για τη θύρα 6 υπάρχει η σκέψη να αξιοποιηθεί για μαθητές και αθλητές.
Ακόμη, το ηλεκτρονικό εισιτήριο θα ισχύσει τη νέα περίοδο για το γήπεδο του ΟΦΗ, υποχρεωτικά.

Επίσης, θα υπάρχουν τουρνικέ σε όλες τις θύρες και η ΠΑΕ είναι σε συζητήσεις με εταιρεία. Θα γίνει το επόμενο διάστημα, επίσημη παρουσίαση του χορηγικού προγράμματος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925. Θα τοποθετηθούν ταμπέλες led και πιθανότατα και ένας φωτεινός πίνακας.
Η προνομιακή τιμή των εισιτηρίων διαρκείας, θα ισχύσει και για τους παλιούς κατόχους που θέλουν να ανανεώσουν την θέση τους , μέχρι τις 15 Ιουνίου. Διαφορετικά θα έχουν περιθώριο μέχρι τις 4 Αυγούστου, αλλά όχι στη προνομιακή τιμή».

Δημήτρης Αποστολάκης (Δημόσιες σχέσεις ΠΑΕ ΟΦΗ 1925):

«Απευθύνω ένα κάλεσμα στον κόσμο για το παιχνίδι της Κυριακής. Για μια λιτή γιορτή, αλλά να στείλουμε μηνύματα ότι ο ΟΦΗ επιστρέφει στην Σούπερ Λίγκ και βάζει τέλος σε τρία δύσκολα χρόνια. Υπάρχει και αγωνιστικό ενδιαφέρον στο παιχνίδι με τη Σπάρτη, γιατί η ομάδα πρέπει να κερδίσει και να κατακτήσει τον τίτλο. Καλώ όλο τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο και να μας βοηθήσει να μαζέψουμε και κάποια χρήματα για να καλύψουμε άμεσες υποχρεώσεις».

Μετά από ερωτήσεις δημοσιογράφων δόθηκαν οι εξής απαντήσεις:

Για τα έσοδα από τα εισιτήρια του αγώνα με τη Σπάρτη και τα εισιτήρια διαρκείας, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Γιώργος Αλετράς, ανέφερε ότι:
«Δεν ισχύει ότι περιμένουμε τα εισιτήρια της Κυριακής και τα διαρκείας για να βγάλουμε τις υποχρεώσεις μας. Αυτό δεν ισχύει. Η ομάδα χρειάζεται αρκετά χρήματα. Εμεις ζητάμε τη συμβολή του κόσμου. Ετσι πρέπει να είναι στη δομή που είναι η ομάδα σε αυτή τη φάση. Δεν υπάρχει το μεγάλο αφεντικό. Ολοι μας, πρέπει να βοηθήσουμε. Οι υποχρεώσεις είναι πολλές και εμείς απλά ζητάμε τη συμβολή του κόσμου σε αυτό. Η ομάδα προετοιμάζεται, θα γίνουν έργα στο γήπεδο, κλείνουμε την προετοιμασία και πολλή δουλειά για το καλοκαίρι και έξοδα. Ετσι και αλλιώς η ομάδα θα χρειαστεί χρήματα.
Με το εισιτήριο διαρκείας, δίνουμε τη δυνατότητα και ένα τρόπο σε αυτόν που θέλει και μπορεί να βοηθήσει».

-Για την συμμετοχή παλιών και νέων μετόχων, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Κώστας Καζανάκης, τόνισε ότι:
«Από αυτήν την ομάδα δεν περισσεύει κανείς. Εχουμε πεί ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς που πριν από τρία χρόνια κράτησαν όρθιο τον ΟΦΗ. Δεν αποκλείουμε κανένα. Οποιος θέλει, η πόρτα είναι ανοιχτή. Οσοι έβαλαν χρήματα το έκαναν, για να βοηθήσουν την ομάδα. Δεν περισσεύει κανείς λοιπόν. Είτε παλιός, είτε νέος μέτοχος. Μακάρι να έρθουν όλο και περισσότεροι κοντά. Ολοι έχουν βοηθήσει».

Για το ίδιο θέμα ο ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Γιώργος Αλετράς, ανέφερε ότι:
«Φέτος λόγω της Σούπερ Λίγκ, είναι πιο εύκολο να φτιάξουμε ένα οικονομικό πλάνο.
Ετσι είναι πιο εύκολο για ένα μέτοχο, να συμμετάσχει.
Αυτό το πλάνο θα το παρουσιάσουμε στους μετόχους και πιστεύω ότι οι περισσότεροι θα βοηθήσουν, σε ένα καθαρό πλάνο».

Για το άνοιγμα της ΠΑΕ, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Γιώργος Αλετράς, ανέφερε ότι:
«Είναι διαχειρίσιμο και είμαστε σε πολύ καλύτερο επίπεδο από τον Ιανουάριο».

Για τις ανανεώσεις παικτών, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Κώστας Καζανάκης, ανέφερε ότι: «Μιλάμε κάθε μέρα με το Νίκο (Παπαδόπουλο). Αγαπάει τα παιδιά και έχει ηθική υποχρέωση να τα κρατήσει. Αυτά που θέλει να κρατήσει, πιστεύω ότι θα τα κρατήσει. Όπως με τον Μπολάκη, που έκανε τόσο καλό πρωτάθλημα.
Πιστεύω ότι θα τα κλείσουμε τα παιδιά.

Υπολογίζουμε ότι θα κάνουμε περίπου 4 καλές μεταγραφές, που θα κάνουν την διαφορά, ίσως χρειαστούμε ένα-δυο δανεικούς από κάποιες ομάδες και νομίζω θα καλυφθούμε. Να είστε σίγουροι ότι η ομάδα έχει τα εχέγγυα να προχωρήσει. Τα παιδιά που έφεραν την ομάδα εδώ, δεν θα τα αδικήσουμε».

Για την προετοιμασία, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Γιώργος Αλετράς, ανέφερε ότι: «Εξετάζουμε προσφορές, μπορεί να γίνει εντός Ελλάδος ή εκτός Ελλάδος. Θα το δούμε».

Για την αδειοδότηση, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Γιώργος Αλετράς, ανέφερε ότι: «Είμαστε σε καλό επίπεδο. Εχουμε σχεδόν ανέβει το βουνό».

Για τη συνεργασία με τη NOVA, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Γιώργος Αλετράς, ανέφερε ότι: «Πετύχαμε αυτό που διαπραγματευτήκαμε. Είναι μια καλή συμφωνία, σε σχέση με το συμβαίνει σήμερα».

Για τις ακαδημίες και τα τμήματα υποδομής, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Γιώργος Αλετράς, ανέφερε ότι: «Η μόνη λύση είναι να συνεργαστούμε με τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ. Θα γίνει μια στενή συνεργασία, πάνω σε αυτό, όπως έπρεπε να έχει γίνει από την αρχή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ