Άρης – Πανσερραϊκός 1-0: Ο Φαμπιάνο λύτρωσε τους Θεσσαλονικείς με buzzer beater

Άρης – Πανσερραϊκός 1-0: Ο Φαμπιάνο λύτρωσε τους Θεσσαλονικείς με buzzer beater

Ο Φαμπιάνο με γκολ στα τελευταία δευτερόλεπτα λύτρωσε τον Άρη και έδωσε μία πολύτιμη νίκη στην ομάδα του κόντρα στον Πανσερραϊκό (1-0) για την 8η αγωνιστική της Super League.

Ο Φαμπιάνο αναδείχθηκε ο ήρωας της τελευταίας στιγμής για τον Άρη καθώς με γκολ του στα τελευταία δευτερόλεπτα η ομάδα της Θεσσαλονίκης πανηγύρισε μία σπουδαία νίκη κόντρα στον Πανσερραϊκό (1-0) για την 8η αγωνιστική της Super League.

Το ματς

Μόλις στο δεύτερο λεπτό ο Μορόν θέλησε να «κρεμάσει» τον Χόβαν από το κέντρο του γηπέδου αλλά η προσπάθειά του ήταν εύκολη υπόθεση για τον τερματοφύλακα του Πανσερραϊκού.

Για τα επόμενα 20 λεπτά ο Άρης είχε τον έλεγχο, έβγαζε διάθεση και έδειχνε τις επιθετικές του προθέσεις από πολύ νωρίς. Ωστόσο η πρώτη μεγάλη ευκαιρία ήρθε από πλευράς των φιλοξενούμενων. Συγκεκριμένα ο Χατζηστραβός έκανε το διαγώνιο σουτ από τα αριστερά αλλά ο Κουέστα βρισκόταν σε ετοιμότητα και έδιωξε εύκολα.

Έξι λεπτά αργότερα σε μία αναμπουμπούλα στη μεγάλη περιοχή του Πανσερραϊκού ο Μενέντεζ έστρωσε την μπάλα στο δεξί του πόδι αλλά το σουτ που επιχείρησε δεν απείλησε τον Χόβαν καθώς η μπάλα κατέληξε πολλά μέτρα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Ο Δεληγιαννίδης στο 34′ με μονοκόμματο σουτ έξω από την περιοχή του Άρη δεν ανησύχησε τον Κουέστα με το σουτ του να πηγαίνει παράλληλα με την εστία.

Στο 38′ ο Σουλεϊμάνοφ με μία εξαιρετική κούρσα από την δεξιά πλευρά έφτασε στην μεγάλη περιοχή αλλά αστόχησε ενώ ήταν σε θέση τετ-α-τετ με τον Χόβαν. Πάλι ο Ρώσος ήταν αυτός που στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων «έκοψε» προς τα μέσα αλλά το πλασέ το κατέληξε δίπλα από το δοκάρι.

Η πρώτη στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο ήταν και πάλι από τον Πανσερραϊκό με τον Άλεκσιτς να επιχειρεί ένα ευθύβολο αριστερό σουτ και την μπάλα να καταλήγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Από εκεί και πέρα το ματς ήταν μονόπλευρο με την ομάδα του Άκη Μάντζιου να δημιουργεί τις ευκαιρίες κυρίως με τον Σουλεϊμάνοφ. Από τα δεξιά ο Άρης ήταν πολύ επικίνδυνος και επιχείρησε πολλά σουτ αλλά το δοκάρι και ο Χόβαν δεν του επέτρεπαν να σκοράρει.

Το ρόδι «έσπασε» ο Φαμπιάνο με γκολ κυριολεκτικά στα τελευταία δευτερόλεπτα αφού πήδηξε ψηλότερα από όλους και κέρδισε τον τερματοφύλακα του Πανσερραϊκού δίνοντας μία υπερπολύτιμη νίκη στην ομάδα του.

Άρης: Κουέστα, Φεράρι, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Μοντόγια, Τζούρασεκ, Βερστράτε, Πάρδο, Μενέντες, Σουλεϊμάνοφ, Μορόν.

Πανσερραϊκός: Χόβαν, Πηλέας, Πεταυράκης, Αυλωνίτης, Μπέργκστρόμ, Δεληγιαννίδης, Χατζηστραβός, Μορέιρα, Στάικος, Μούργος, Άλεξιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ