
Οι Σον Γκος και Σίτο δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του Αστέρα Τρίπολης για την 8η αγωνιστική κόντρα στην ΑΕΚ (22/10, 16:00).
Ο Αστέρας Τρίπολης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το κρίσιμο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ (22/10, 16:00) για την 8η αγωνιστική της Super League στο κατάμεστο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».
Ο Μίλαν Ράσταβατς γνωστοποίησε την αποστολή για το ματς κόντρα στην Ένωση με τους Γκος και Σίτο να τίθενται εκτός λόγω τραυματισμών, ο Ντιαρά λόγω ανετοιμότητας αλλά και ο Βίκο ο οποίος συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα.
Αναλυτικά η αποστολή των Αρκάδων: Παπαδόπουλος, Σγουρής, Γραμματικάκης, Γκαρσία, Χουχούμης, Καρμόνα, Καστάνιο, Άλβαρες, Γκρόζντανιτς, Χριστόπουλος, Ζουκάνοβιτς, Βαλιέντε, Μπαρτόλο, Μουνάφο, Σουρλής, Αλάγκμπε, Ζουγλής, Μιριτέλο, Κρεσπί, Μάντζης, Καλτσάς
Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από 



















