Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Το ιδιαίτερο 100% των αιωνίων που θα «σπάσει» στο Καραϊσκάκη

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Το ιδιαίτερο 100% των αιωνίων που θα «σπάσει» στο Καραϊσκάκη

Με ένα ιδιαίτερο και σημαντικό στατιστικό θα παραταχθούν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός απόψε στο Γ. Καραϊσκάκης, το οποίο όμως αναγκαστικά θα... σπάσει.

Το πρώτο «αιώνιο ντέρμπι» της σεζόν «παίζει» απόψε στο Γ. Καραϊσκάκης ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Οι ερυθρόλευκοι κόντρα στους πράσινους, ο Μαρτίνεθ απέναντι στον Γιοβάνοβιτς και ούτω καθεξής. Η σημερινή αναμέτρηση θα κρίνει την πρωτιά της βαθμολογίας τουλάχιστον μέχρι την επόμενη αγωνιστική. Και αυτό καθώς είτε θα πάρει βαθμό/ους ο Ολυμπιακός και θα παραμείνει μόνος πρώτος, ή με «διπλό» του Παναθηναϊκού θα έχουμε… συγκατοίκηση.

Το σημερινό παιχνίδι όμως δεν θα αλλάξει μόνο τη μορφή της βαθμολογικής κατάστασης, αλλά θα «σπάσει» σίγουρα ένα στατιστικό που έχουν οι δύο μονομάχοι και το οποίο αγγίζει… το 100%.

Από τη μια πλευρά ο Ολυμπιακός ο οποίος μετράει το δικό του 100% στις εντός έδρας αναμετρήσεις για το ελληνικό πρωτάθλημα. Πιο συγκεκριμένα οι Πειραιώτες μετράνε 5 αναμετρήσεις στη φετινή Super League που έχουν αγωνιστεί στο Φάληρο και στις 5 το πρόσημο ήταν κάτι παραπάνω από θετικό, καθώς ήρθαν οι τρεις βαθμοί.

Η αρχή έγινε την πρώτη αγωνιστική με τη νίκη απέναντι στον Πανσερραϊκό του Πάμπλο Γκαρσία με 2-0, χάρη στα γκολ του Πεπ Μπιελ και του Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Ακολούθησε το παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής απέναντι στον Ατρόμητο και η επιβλητική νίκη με 4-0. Σκόρερ τότε οι Μασούρας (2), Καμαρά και Κίνι.

Για την τρίτη αγωνιστική ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε την Λαμία, την οποία κέρδισε επίσης με 4-0 με γκολ των Μασούρα, Φορτούνη, Ελ Κααμπί και Βασιλαντωνόπουλο (αυτογκόλ), ενώ στην πέμπτη αγωνιστική ήρθε η τρίτη εντός έδρας τεσσάρα απέναντι στην Κηφισιά. Σκόρερς τότε οι Ελ Κααμπί, Ποντένσε, Γιόβετιτς και Ιμπόρα.

Τέλος, ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει ακόμη μια επιβλητική νίκη με 4-1 απέναντι στον Άρη με γκολ των Ελ Κααμπί (2), Γιόβετιτς και Μπράμπετς (αυτογκόλ).

Αντίθετα ο Παναθηναϊκός μετράει το δικό του αντίστοιχο ρεκόρ με τις εκτός έδρας αναμετρήσεις. Το 100% των πρασίνων γίνεται αντιληπτό στις εκτός έδρας αναμετρήσεις, εκεί όπου ο Παναθηναϊκός μετράει 3/3.

Αρχικά κέρδισε τον ΠΑΣ Γιάννινα την τρίτη αγωνιστική με γκολ του Σεμπάστιαν Παλάσιος, ακολούθησε το «διπλό» στο Αγρίνιο με 0-5 με το σόου του Μπερνάρντ (χατ-τρικ), το γκολ του Αϊτόρ και την κεφαλιά του Μάγκνουσον.

Τέλος η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς επικράτησε με 1-4 του Αστέρα Τρίπολης για την έκτη αγωνιστική του πρωταθλήματος με γκολ του Αράο, του Βέρμπιτς και δύο από τον Ιωαννίδη.

Επομένως με οποιοδήποτε αποτέλεσμα στο σημερινό ντέρμπι, ένα από τα δύο ρεκόρ θα «σπάσουν», με την απάντηση του «ποιου;» να δίνεται σήμερα στις 19:30 στο Γ. Καραϊσκάκης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ