Κηφισιά: «Η υπομονή μας εξαντλήθηκε, δεν αντέχουμε άλλο» (vid)

Κηφισιά: «Η υπομονή μας εξαντλήθηκε, δεν αντέχουμε άλλο» (vid)

Οργισμένη ανακοίνωση από την Κηφισιά για τη διαιτησία του Χρήστου Βεργέτη στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Την οργή των ανθρώπων της Κηφισιάς προκάλεσε η διαιτησία του Χρήστου Βεργέτη στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ για την 8η αγωνιστική της Super League.  Η… σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η απόφαση του ρέφερι της αναμέτρησης στο 36ο λεπτό να δείξει κόκκινη κάρτα στον Ιταλίμπο για μαρκάρισμα στον Λάρσον.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο VARίστας, Τσακαλίδης, διαφώνησε με την απόφαση του Χρήστου Βεργέτη και τον κάλεσε να δει το on field review. Μετά την εξέταση του βίντεο, ο διαιτητής του παιχνιδιού, όμως, επέμεινε στην πρώτη του απόφαση και απέβαλε τον Ιταλίμπο, προκαλώντας την οργή των ανθρώπων της Κηφισιάς, που εξέδωσε ανακοίνωση κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, διαμαρτυρόμενη τόσο για τον σημερινό αγώνα, όσο και για τις διαιτησίες στα προηγούμενα ματς.

Διαβάστε επίσης: Αμισθί, για την αδρεναλίνη και… 8.000 ευρώ τον μήνα! (vid)

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Επειδή είμαστε νεοφώτιστοι, μέχρι πότε να κάνουμε υπομονή όταν μας στερείτε τη δυνατότητα να διεκδικούμε τη νίκη στο γήπεδο; Η υπομονή μας εξαντλήθηκε! Δεν αντέχουμε άλλο, κάθε αγωνιστική να ανεχόμαστε ανεπαρκείς διαιτησίες. Κι αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με την άδικη κόκκινη, αλλά με όλες τις διαιτητικές συμπεριφορές που βιώνουμε σε κάθε παιχνίδι».

Δείτε τη φάση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ