Αλμέιδα: «Κάναμε αρκετά λάθη, μετά τις 12 το βράδυ θα σκεφτώ τη Μαρσέιγ»

Αλμέιδα: «Κάναμε αρκετά λάθη, μετά τις 12 το βράδυ θα σκεφτώ τη Μαρσέιγ»

Ο Ματίας Αλμέιδα μίλησε μετά τη νίκη της ΑΕΚ στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα (3-0) λέγοντας πως η ομάδα του έκανε λάθη αλλά και ότι προς το παρόν δεν σκέφτεται τη Μαρσέιγ.

Η ΑΕΚ πέρασε από την Τρίπολη κερδίζοντας με 3-0 τον Αστέρα για την 8η αγωνιστική της Super League με τον προπονητή των «κιτρινόμαυρων» να παραδέχεται πως η ομάδα του έκανε λάθη.

Πέρα από αυτό πρόσθεσε πως δεν σκέφτεται ακόμη τον αγώνα με τη Μαρσέιγ (26/10, 19:45) και ότι προς το παρόν θα απολαύσει τη νίκη.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη νίκη: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Κάναμε αρκετά λάθη κυρίως στο κέντρο του γηπέδου. Από εκεί έβγαζε επιθέσεις ο αντίπαλος. Με το γκολ στο τέλος του ημιχρόνου το ματς άνοιξε. Στη συνέχεια παίξαμε όπως θα έπρεπε να παίξουμε».

Για το γκολ του Μοχαμαντί και τη δουλειά του στην προπόνηση: «Αισθάνομαι πολύ μεγάλη χαρά γι’ αυτόν. Είναι ένας μεγάλος επαγγελματίας και πολύ χαρούμενος άνθρωπος. Του άξιζε».

Για το αν τώρα σκέφτεται τη Μαρσέιγ: «Για την ώρα θα απολαύσω τη σημερινή νίκη, μετά τις 12 το βράδυ θα σκεφτώ τη Μαρσέιγ»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ