Δημάτος : «Μανόλο, σε ευχαριστώ για την άψογη συνεργασία»

Δημάτος : «Μανόλο, σε ευχαριστώ για την άψογη συνεργασία»

Λίγη ώρα μετά την επίσημη λύση της συνεργασίας του Μανόλο Χιμένεθ με την ΑΕΚ, ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ, Ανδρέας Δημάτος ευχαρίστησε τον Ανδαλουσιανό τεχνικό για την προσφορά του στην Ένωση, αλλά και για την αγάπη και τη φροντίδα που έδειξε στον μικρό Ανδρέα.

Ο Μανόλο Χιμένεθ αποτελεί κι επίσημα παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ εδώ και λίγη ώρα, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να είναι προ των πυλών της Ένωσης.

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανδρέας Δημάτος, με μήνυμα του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook αναφέρθηκε στο διαζύγιο με τον Ανδαλουσιανό τεχνικό, ευχαριστώντας τον για όσα προσέφερε στην ομάδα.

Επίσης, ο Ανδρέας Δημάτος ευχαρίστησε τον πρώην τεχνικό των κιτρινόμαυρων για την άψογη συνεργασία που είχαν, για την αγάπη και την προσφορά του στην ΑΕΚ, αλλά κυρίως για την αγάπη και την φροντίδα που έδειξε στον μικρό Ανδρέα.

Αναλυτικά το μήνυμα του Ανδρέα Δημάτου:

«Κολλητοί δεν γίναμε ποτέ, αλλά στη διάρκεια της συνεργασίας μας κατάφερε ο ένας να κερδίσει την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση του άλλου. Ίσως αυτό να είναι και το σημαντικότερο!

Γιατί αυτή η εκτίμηση διαρκεί για πάντα, ενώ οι επαγγελματικές συνεργασίες θα έχουν μόνιμα ημερομηνία λήξης! Έτσι θα συμβαίνει για πάντα στο ποδόσφαιρο και όλοι είναι υποχρεωμένοι να κοιτάξουν την επόμενη μέρα.

Μανόλο, σε ευχαριστώ για την άψογη συνεργασία, σε ευχαριστώ για την αγάπη και την προσφορά σου στην ΑΕΚ, αλλά θα μου επιτρέψεις να σε ευχαριστήσω περισσότερο για την αγάπη και την φροντίδα σου στον μικρό Ανδρέα. 

Τον χαρακτήρισες πρωταθλητή, πριν καν στεφθεί η ΑΕΚ πρωταθλήτρια Ελλάδας και τήρησες την υπόσχεσή σου, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, να του παραδώσεις το μετάλλιο του πρωταθλητή, πριν επιστρέψεις στη Σεβίλλη… 

Να είσαι σίγουρος ότι θα κάνω αυτό που μου ζήτησες!
Γιατί το ποδόσφαιρο δεν είναι το παν και γιατί ποτέ δεν θα υποκαταστήσει ούτε την πραγματική ζωή, ούτε την πραγματική μάχη για τη ζωή!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ