ΑΕΚ : Εποχή Ουζουνίδη

ΑΕΚ : Εποχή Ουζουνίδη

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα είναι ο νέος προπονητής της ΑΕΚ για τα επόμενα δύο χρόνια.

Εποχή Μαρίνου Ουζουνίδη ξεκινά και επίσημα από σήμερα στην ΑΕΚ, καθώς λίγο νωρίτερα ο Έλληνας τεχνικός τα βρήκε σε όλα με την Ένωση και αναλαμβάνει τα ηνία της! Οι επαφές των δύο πλευρών ξεκίνησαν όπως αποκάλυψε to10.gr σήμερα το πρωί, όταν επικοινώνησε με τον Ουζουνίδη ο Νίκος Λυμπερόπουλος. Και σήμερα μπήκαν στην τελική τους ευθεία, με τον Έλληνα τεχνικό να συναντιέται στα γραφεία της ΠΑΕ με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Εκεί ξεκαθαρίστηκε το πλαίσιο της συνεργασίας των δύο πλευρών, οι οποίες έδωσαν τα χέρια για συμβόλαιο δύο ετών! Με τον Ουζουνίδη να ξεκινά έτσι τη δική του εποχή στην ΑΕΚ, σηκώνοντας από σήμερα κιόλας μανίκια. Αφού πρόθεση είναι να τρέξουν τα πάντα χωρίς χρονοτριβή, με βασικότερο τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας. Που αναμένεται να έχει και τη σφραγίδα του Ουζουνίδη.

Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση της ΑΕΚ με την οποία θα οριστικοποιηθεί η συμφωνία με τον Έλληνα τεχνικό, ο οποίος θα παρουσιαστεί πιθανότατα αύριο. Κάνοντας και τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής της Ένωσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ