Μεγάλη επιβεβαίωση για to10.gr στο θέμα του Χιμένεθ

Μεγάλη επιβεβαίωση για to10.gr στο θέμα του Χιμένεθ

Η στήλη agent leaks είχε αποκαλύψει από τις 29 Μαρτίου ότι ο Ισπανός τεχνικός δεν θα έμενε στον πάγκο των κιτρινόμαυρων.

Ο Μανόλο Χιμένεθ αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ και ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι ο «διάδοχος» του Ισπανού προπονητή. Επειδή τα γραπτά μένουν καλό είναι να θυμίσουμε ορισμένα πραγματάκια, αναφορικά με το ρεπορτάζ που είχατε διαβάσει στην στήλη agent leaks για το θέμα της παραμονής ή όχι του Ισπανού.

Το ρεπορτάζ στα τέλη του περασμένου Μάρτη ήταν αποκαλυπτικό και δίχως αμφιβολία έγκυρο. Εγκυρότατο θα λέγαμε και αυτό αποδείχθηκε από τις εξελίξεις. Το10.gr είχε μεταφέρει με ακρίβεια όσα είχε «πιάσει το ραντάρ» της στήλης αναφορικά με το ενδεχόμενο αποχώρησης του Ισπανού προπονητή από τον πάγκο της Ένωσης.

Αυτό μάλιστα που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι την εκείνη την χρονική περίοδο όλα ήταν ανοιχτά σε ότι αφορά την κατάκτηση του τίτλου, καθώς δεν ήταν σίγουρο ότι η Ένωση θα κατακτούσε το πρωτάθλημα. Οι πληροφορίες όμως που διαβάσατε στο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ ήταν to the point, καθώς ο Μανόλο Χιμένεθ αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία των κιτρινόμαυρων.

Η συνάντηση που είχε ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης με τον Χιμένεθ πριν από λίγες μέρες δεν απέδωσε «καρπούς» καθώς η διαφωνία των δύο πλευρών στο οικονομικό ήταν μεγάλη και αποδείχθηκε μάλιστα «αγεφύρωτη».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ