Πάει Βαλένθια ο Πρίσιτς

Πάει Βαλένθια ο Πρίσιτς

Ο Βόσνιος μέσος της Ρεν πέρασε από ιατρικές εξετάσεις στην Βαλένθια και είναι έτοιμος να υπογράψει συμβόλαιο με την ισπανική ομάδα.

Ο Βόσνιος μεσοαμυντικός της Ρεν, Σάνιν Πρίσιτς πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις την φετινή σεζόν στο γαλλικό πρωτάθλημα και ο 25χρονος κόφτης είναι από τους παίκτες που είχε ξεχωρίσει ο Φρανσουά Μοντέστο. Ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ των ερυθρόλευκων παρακολούθησε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την πορεία του Πρίσιτς την φετινή σεζόν και σύμφωνα με πληροφορίες έγινε και μια συζήτηση πριν από ένα περίπου μήνα.

Ο Ολυμπιακός έδειξε ενδιαφέρον για έναν παίκτη που εντυπωσίασε με την απόδοση του και οι πειραιώτες θέλησαν να προλάβουν άλλες ομάδες που είχαν επίσης τσεκάρει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τον διεθνή άσο της γαλλικής ομάδας.

Οι πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι ο διεθνής μεσοαμυντικός θα συνεχίσει τελικά την καριέρα του στην Βαλένθια. Μάλιστα ο παίκτης φέρεται να είναι από χθες στην Ισπανία για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και όλα δείχνουν ότι  από τη νέα σεζόν θα φορά την φανέλα των «νυχτερίδων». Πάντα με βάση τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, η Βαλένθια πρόσφερε ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο στον Βόσνιο μεσοαμυντικό και ο Πρίσιτς ήθελε να αγωνιστεί στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ