ΑΕΚ-Ουζουνίδης: Ο γάμος πριν… από τον γάμο και η συνάντηση του Μαρίνου με τον Λυμπερόπουλο

ΑΕΚ-Ουζουνίδης: Ο γάμος πριν… από τον γάμο και η συνάντηση του Μαρίνου με τον Λυμπερόπουλο

Οι πρώτες συζητήσεις των δύο ανδρών στο γάμο του Μπρούνο Τσιρίλο, οι οποίες οδήγησαν στην Ενωση τον 49χρονο προπονητή.

Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ κοιμήθηκαν με τον Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της αγαπημένης τους ομάδας και ξύπνησαν με τον Ισπανό να έχει αποχωρήσει από τους Κιτρινόμαυρους και την Ενωση να έχει ανακοινώσει την πρόσληψη του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Μέσα σε λίγες ώρες έγιναν «κοσμογονικές» αλλαγές στην ΑΕΚ, με τον πρώην τεχνικό του Παναθηναϊκού να αναλαμβάνει τα ηνία των πρωταθλητών Ελλάδας. Ο 49χρονος προπονητής έδωσε τα διαπιστευτήριά του στον Παναθηναϊκό, στον οποίο έκανε εξαιρετική δουλειά, παρά τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος.

Ο Ουζουνίδης κατάφερε να κρατήσει σε μια σταθερή τροχιά την ομάδα, όταν όλα έδειχναν ότι το «πράσινο» καράβι θα πέσει σε ξέρα. Στον Παναθηναϊκό μεταξύ άλλων συνεργάστηκε και με τον Νίκο Λυμπερόπουλο, ο οποίος για ένα διάστημα κατείχε τη θέση του τεχνικού διευθυντή στο «τριφύλλι».

Ο παλαίμαχος άσος τον Ιανουάριο του 2017 αποχαιρέτησε τον Παναθηναϊκό και τον Σεπτέμβριο του ίδιου χρόνου ανακοινώθηκε από την ΑΕΚ. Ο Λυμπερόπουλος μάλιστα ήταν ο άνθρωπος που έφερε πιο κοντά στην ΑΕΚ τον Μαρίνο Ουζουνίδη, μετά τη συνάντηση που είχαν οι δύο άνδρες στον γάμο του Μπρούνο Τσιρίλο με την Ελενα Ασημακοπούλου.

Ο «κιτρινόμαυρος» παράγοντας και ο έμπειρος προπονητής έδωσαν το «παρών» στον γάμο του Ιταλού πρώην σέντερ μπακ των ΠΑΟΚ και ΑΕΚ και συνομίλησαν για αρκετά θέματα. Φυσικά, κυρίαρχο θέμα συζήτησης ήταν η Ενωση. Ο Λυμπερόπουλος «προετοίμασε» τον Ελληνα τεχνικό για το ενδεχόμενο να αναλάβει την ΑΕΚ, με τη συνάντηση των δύο ανδρών να ανοίγει ουσιαστικά το δρόμο για τη συμφωνία του 49χρονου με την Ενωση.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης πλέον έχει στα χέρια του το τιμόνι των πρωταθλητών Ελλάδας και μαζί με τον Λυμπερόπουλο θα προσπαθήσει να χτίσει μια δυνατή ομάδα, η οποία θα έχει όλα τα φόντα για να παραμείνει στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ