Παπαδόπουλος : «Ο ΠΑΟΚ δεν έχει ταβάνι, ο Σαββίδης είναι δώρο Θεού»

Παπαδόπουλος : «Ο ΠΑΟΚ δεν έχει ταβάνι, ο Σαββίδης είναι δώρο Θεού»

Ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος μίλησε για την πρόοδο των τμημάτων του ΑΣ ΠΑΟΚ με τη στήριξη και του Ιβάν Σαββίδη.

Ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος φιλοξενήθηκε στο «Metropolis 95.5» και μίλησε για την επανεκλογή του Θανάση Κατσαρή στην προεδρεία του ΑΣ ΠΑΟΚ, στους στόχους του ερασιτέχνη, αλλά και στη σημαντική βοήθεια που παρέχει ο Ιβάν Σαββίδης.

Αρχικά σημείωσε: «Η διοίκηση του Α.Σ. ΠΑΟΚ έχει πλέον καθολική αναγνώριση. Ο ερασιτέχνης αυτή τη στιγμή έχει τα περισσότερα περιουσιακά στοιχεία, ενώ διαθέτει και τα περισσότερα τμήματα από οποιοδήποτε άλλο σωματείο. Είμαστε ο πιο καλός ερασιτέχνης στην Ελλάδα. Δεν χρωστάμε πουθενά και όλα τα τμήματα πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο κατακτώντας Πρωταθλήματα. Οι χρονιές που πέρασαν ήταν πολύ επιτυχημένες και τα καλύτερα είναι μπροστά μας».

Για την κοινή του θητεία με τον Θανάση Κατσαρή: «Ξεκινήσαμε μαζί στην προεδρεία του ΑΣ και είμαστε μαζί από το 1998. Ωστόσο ο Θανάσης προϋπήρχε σαν παράγοντας, αφού συμμετείχε στο μπάσκετ και στον ερασιτέχνη».

Για το στόχο του ΑΣ ΠΑΟΚ: «Για εμάς ο στόχος είναι η κορυφή. Παρ΄ όλα αυτά το δύσκολο δεν είναι να φτάσεις στην κορυφή, αλλά να μείνεις εκεί και εμείς θέλουμε να παραμείνουμε στην κορυφή. Σε μερικά αθλήματα έχουμε φτάσει στην κορυφή και πρέπει να παραμείνουμε εκεί, ενώ σε κάποια άλλα θα πρέπει αρχικά να φτάσουμε στην κορυφή.

Είναι σίγουρα ένας δύσκολος στόχος, καθώς όταν βρίσκεσαι στην κορυφή είναι πολλοί αυτοί που θα σε πολεμήσουν, θέλοντας να σε εκθρονίσουν. Εμείς από την πλευρά μας έχουμε φτάσει σε ένα σημείο όπου τους έχουμε νικήσει σχεδόν όλους.

Μέχρι πρότινος είχαμε 21 τμήματα, ενώ πλέον αριθμούμε 23 και θα τα κάνουμε στο μέλλον ακόμα περισσότερα. Οι γονείς ΠΑΟΚτσήδες θέλουν να στείλουν τα παιδιά τους σε ένα άθλημα και εμείς πρέπει να έχουμε όλα τα αθλήματα, ώστε να μπορούμε να ανταποκριθούμε».

Για την οικονομική ενίσχυση του Ιβάν Σαββίδη: «Για όλους εμάς ο Ιβάν Σαββίδης ήταν δώρο θεού. Είναι ο άνθρωπος που μονίμως βοηθάει και μας ενισχύει. Είναι πάντα δίπλα μας, ενώ πολλές φορές δίνει το παρόν και στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των τμημάτων του ερασιτέχνη. Ο Ιβάν Σαββίδης είναι πλέον ένας από εμάς».

Για την κατασκευή της Νέας Τούμπας και πως μπορεί να βοηθήσει ο Σαββίδης: «Μόλις γίνει η Νέα Τούμπα, όλη η οικογένεια του ΠΑΟΚ θα απογειωθεί. Όλοι ζούμε με το όνειρο της κατασκευής της Νέας Τούμπας. Το τωρινό γήπεδο μπορεί να είναι θρυλικό, αλλά πλέον έχει γεράσει.

Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται καινούριο γήπεδο και θα το φτιάξει. Όταν ο Ιβάν Σαββίδης είχε έρθει το 2012, είχε πει μπροστά σε όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ, ότι τα χρέη της ομάδας ήταν και δικά του χρέη. Αυτό φυσικά και το τήρησε, εξοφλώντας τα χρέη. Από τότε ο ΠΑΟΚ είναι ελεύθερος και δεν χρωστάει πουθενά».

Για τη συγκρότηση της νέας διοίκησης του ΑΣ ΠΑΟΚ: «Την επόμενη Τρίτη θα συγκροτηθούμε σε σώμα. Θα πρέπει όλοι να σηκώσουμε τα μανίκια μας για να φτάσουμε τον ΠΑΟΚ στην κορυφή. Βέβαια η αλήθεια είναι πως ο ΠΑΟΚ δεν έχει ταβάνι και μονίμως θα ανεβαίνει κι άλλο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ