Original για Χιμένεθ: «Όλη η ΑΕΚ θα σε ευγνωμονεί για πάντα» (pic)

Original για Χιμένεθ: «Όλη η ΑΕΚ θα σε ευγνωμονεί για πάντα» (pic)

Οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ ευχαρίστησαν τον Ισπανό τεχνικό για όσα πρόσφερε στην αγαπημένη τους ομάδα - «Μπήκες σπαθάτα στο χρυσό πάνθεον της ιστορίας μας», αναφέρουν μεταξύ άλλων.

Ο Μανόλο Χιμένεθ ανέβασε την ΑΕΚ στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου και κέρδισε την αγάπη, αλλά και το σεβασμό των φιλάθλων της Ενωσης.

Οι δρόμοι του Ισπανού τεχνικού με τους πρωταθλητές Ελλάδας χώρισαν το πρωί της Παρασκευής, ωστόσο, ουδείς στην «κιτρινόμαυρη» οικογένεια δεν πρόκειται να τον ξεχάσει. Χαρακτηριστικό ήταν το μήνυμα των οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ στα social media, με το οποίο ευχαρίστησαν τον Χιμένεθ για τα όσα πρόσφερε στην αγαπημένη τους ομάδα. Οπως αναφέρουν χαρακτηριστικά, ο Ιβηρας προπονητής «μπήκε σπαθάτα χρυσό πάνθεον της ιστορίας του συλλόγου» και όλη η ΑΕΚ θα τον ευγνωμονεί για πάντα.

Συγκεκριμένα, στο μήνυμά τους που δημοσίευσαν στα social media αναφέρουν: «Μας έβγαλες στους δρόμους. Μας πρόσφερες συναισθήματα που τα είχαμε ξεχάσει… Όλη η ΑΕΚ θα σε ευγνωμονεί για πάντα. Εμείς σίγουρα.  Μπήκες σπαθάτα στο χρυσό πάνθεον της ιστορίας μας. Ευχαριστούμε για ΟΛΑ».

Δείτε τη χαρακτηριστική ανάρτηση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ