Μορόν: «Υπάρχουν φορές που πραγματικά αισθάνομαι μόνος στην επίθεση»

Μορόν: «Υπάρχουν φορές που πραγματικά αισθάνομαι μόνος στην επίθεση»

Ο Λορέν Μορόν μίλησε για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα, τη νίκη επί του Πανσερραϊκού, αλλά και για τη... μοναξιά του στην επίθεση.

Ο Άρης προετοιμάζεται για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα για τη Superleague, με τον Λορέν Μορόν να μιλά για το ματς με τους Ηπειρώτες.

Παράλληλα, ο Ισπανός επιθετικός αναφέρθηκε στη νίκη επί του Πανσερραϊκού, αλλά και στο ότι υπάρχουν στιγμές που νιώθει… μόνος στην επίθεση.

Οι δηλώσεις του Λορέν Μορόν:

Για τη νίκη επί του Πανσερραϊκού: «Το βασικό είναι ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς. Ο τρόπος ήταν όμορφος, με το γκολ στο τελευταίο λεπτό, ελπίζω όμως ότι στο επόμενο παιχνίδι δεν θα υποφέρουμε τόσο πολύ. Αυτή η νίκη και ο τρόπος που ήρθε μας δίνει αυτοπεποίθηση. Οπωσδήποτε, όμως, πρέπει να βελτιώσουμε πολλά πράγματα ακόμη. Και πρώτα από όλα πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί στην επίθεσή μας. Να σκοράρουμε πιο εύκολα, για να μην υποφέρουμε στο τέλος των αγώνων».

Για τον δικό του ρόλο αλλά και το καλό ξεκίνημά του στη σεζόν: «Κάθε παιχνίδι έχει τις ιδιαιτερότητές του. Υπάρχουν φορές που πραγματικά αισθάνομαι μόνος στην επίθεση, αλλά είναι λόγω του είδους του παιχνιδιού. Υπάρχουν, όμως, άλλες φορές, που με βοηθάει πολύ η ομάδα να μπορέσω να κάνω τη δουλειά μου. Γι’ αυτό λέω ότι πρέπει να βελτιωθούμε και πρέπει να λειτουργούμε περισσότερο ως ομάδα, να παίζουμε ως ένας άνθρωπος, μια γροθιά! Έτσι θα βρούμε την ισορροπία μας, τόσο στην αμυντική μας λειτουργία, όσο και στην επιθετική».

Για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Αυτό το γεγονός δεν επηρεάζει καθόλου τη μεταξύ μας αναμέτρηση. Οποιαδήποτε ομάδα μπορεί να μας κάνει ζημιά. Εμείς πάντα σκεφτόμαστε τον εαυτό μας, τον τρόπο που θα παίξουμε εμείς, ανεξαρτήτως του αντιπάλου», ενώ αναφέρθηκε και στους φίλους του Άρη. «Ο κόσμος της ομάδας δεν μας απογοήτευσε ποτέ! Αυτό βλέπω από την αρχή του ερχομού μου στον Άρη. Ούτε αυτή την αγωνιστική, λοιπόν, πιστεύω ότι ο κόσμος θα λείπει από τη θέση του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ