Παναθηναϊκός – Πανσερραϊκός: Να αφήσουν πίσω τους τη Ρεν θέλουν οι «πράσινοι»

Παναθηναϊκός – Πανσερραϊκός: Να αφήσουν πίσω τους τη Ρεν θέλουν οι «πράσινοι»

Να αφήσει πίσω του την ήττα από τη Ρεν θέλει ο Παναθηναϊκός, που αντιμετωπίζει τον Πανσερραϊκό, για την 9η αγωνιστική της Superleague.

Ο Παναθηναϊκός πρέπει να αφήσει πίσω του τη Ρεν και να επιστρέψει στις νίκες απόψε (29/10, 19:30) κόντρα στον Πανσερραϊκό, για την αναμέτρηση της ένατης αγωνιστικής της Superleague.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, θα παραταχθεί χωρίς τους τραυματίες Χουάνκαρ, Μάγκνουσον, Πάλμερ-Μπράουν και Κλεϊνχέισλερ, με τον Σέρβο τεχνικό να μην προχωρά σε πάρα πολλές αλλαγές στο βασικό σχήμα, όπως έκανε στα δύο προηγούμενα ματς στο πρωτάθλημα, μετά από ευρωπαϊκή αναμέτρηση.

Από την άλλη, ο Πανσερραϊκός, με εξαίρεση την Λαμία, έχει από πάνω του στον βαθμολογικό πίνακα τις ομάδες του λεγόμενου Big-5, δείγμα της πολύ καλής του παρουσία μέχρι τώρα στη σεζόν.

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία, τόσο εντός, όσο και εκτός έδρας, παρουσιάζει ένα συμπαγές σύνολο, που βγάζει δύναμη, έχει πλάνο και προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο. Ο Ουρουγουανός τεχνικός, θα στερηθεί τις υπηρεσίες μόνο του τιμωρημένου Πεταυράκη και των ανέτοιμων Στίνα και Ντάνκερλουι.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Λίλο, Βαγιαννίδης, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο και Βέρμπιτς.

Πανσερραϊκός: Χοβάν, Κατσίκας, Τσιλιγγίρης, Αυλωνίτης, Γκοτζαμανίδης, Μπέργκστρεμ, Χάγιεκ, Πηλέας, Δεληγιαννίδης, Θυμιάνης, Στάϊκος, Ουεντραόγκο, Μορέϊρα, Τομάς, Μούργος, Χατζηστραβός, Μασκανάκης, Άλεξιτς, Γούλερι, Μπαιροβιτς και Μασαρίποφ.

Διαιτητής: Φωτιάς (Πέλλας).

Βοηθοί: Νικολακάκης (Λασιθίου), Κούλα (Ξάνθης).

4ος διαιτητής: Τσετσίλας (Καστοριάς).

VAR: Γκορτσίλας (Μακεδονίας).

AVAR: Στεφανής (Καρδίτσας).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ